Home / Featured / 219 υποψήφιοι διεκδικούν 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Από αύριο οι διαδικασίες επιλογής

219 υποψήφιοι διεκδικούν 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Από αύριο οι διαδικασίες επιλογής

Δημοσιεύτηκε: 10:27 μμ Νοέμβριος 27th, 2018  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης υποψηφιοτήτων, ξεκινάμε αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στο Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής τις διαδικασίες επιλογής των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Ο θεσμός αυτός των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης όπως ταυτόχρονα και των ΑΠΥΣΠΕ νομοθετήθηκε το 2002 συμβάλλοντας στην αποκέντρωση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό ότι αυτό το Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής θα επιλέξει με συλλογικές διαδικασίες τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές για πρώτη φορά αφού μέχρι σήμερα η «επιλογή» τους γινόταν από τον Υπουργό της Παιδείας που με άλλα λόγια ισοδυναμούσε με διορισμό τους!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου για τις 13 περιφέρειες της χώρας έχουν κατατεθεί 219 αιτήσεις.

Ως Αιρετός εκπρόσωπος των 80 χιλιάδων εκπαιδευτικών της Π.Ε θέλω να διαβεβαιώσω ότι με τη συμμετοχή μου στο Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής θα υπερασπιστώ και αυτή τη φορά τις αρχές του Κλάδου για Διαφάνεια και Αξιοκρατία, χωρίς κανένα άλλο διαχωρισμό!

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...