Home / HEADER-NEWS / Υπογραφή για την ίδρυση Ελληνογερμανικού  Ιδρύματος για τη Νεολαία

Υπογραφή για την ίδρυση Ελληνογερμανικού  Ιδρύματος για τη Νεολαία

Δημοσιεύτηκε: 7:24 μμ Οκτώβριος 16th, 2018  


Υπογραφή για την ίδρυση Ελληνογερμανικού  Ιδρύματος για τη Νεολαία

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Frank-Walter Steinmeier, Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας υπογράφηκε στις 11.10.2018  από το Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου και την Υπουργό Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναικών και Νεολαίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Franziska Giffey στο Προεδρικό Μέγαρο της Αθήνας το ιδρυτικό καταστατικό του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ).

Ο νέος αυτός διμερής οργανισμός αποσκοπεί στην προώθηση και υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που θα απευθύνονται στις νέες και τους νέους των δύο χωρών. Θα έχει δύο έδρες σε Ελλάδα και Γερμανία και ήδη, από τη γερμανική πλευρά, έχει προϋπολογιστεί κονδύλι ύψους 3 εκ € για τις δράσεις του.

Οι προσκλήσεις και δράσεις θα παρουσιάζονται, εκτός των άλλων, μέσα από την παρούσα σελίδα του Facebook, αλλά και τα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Στις 26 Οκτωβρίου θα ανοίξει ο κύκλος ηλεκτρονικής διαβούλευσης για την ταυτότητα και τους στόχους των πρώτων δράσεων.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...