Home / Featured / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 12:42 πμ Οκτώβριος 24th, 2018  


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής για την εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης κατά το σχολικό έτος 2018-19.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Τους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Π/θμιας ή/και Δ/θμιας Εκ/σης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, όπως υποβάλλουν στην ΠΔΕ αίτηση για τη διάθεση (μερική ή ολική) ή/και την απόσπασή τους, έως την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 προκειμένου να απασχοληθούν στα κολυμβητήρια που πρόκειται να υλοποιηθεί το αντικείμενο της κολύμβησης, στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Ο οικείος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, κατά την εισήγησή του προς το ΥΠ.Π.Ε.Θ. βεβαιώνει εγγράφως ότι (α) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αποδεδειγμένα πλεονάζουν τόσο στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που υπηρετούν (Πρωτοβάθμια ή
Δευτεροβάθμια) όσο και στην αντίστοιχη της άλλης βαθμίδας και (β) έχουν καλυφθεί πλήρως τα κενά εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής στις σχολικές μονάδες της περιφέρειας αρμοδιότητάς του.

Τα κριτήρια επιλογής κατά σειρά προτεραιότητας για τους αιτούντες είναι:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...