Home / HEADER-NEWS / Παραιτήσεις, αποσπάσεις, άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου και μετατάξεις θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ της 16/10

Παραιτήσεις, αποσπάσεις, άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου και μετατάξεις θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ της 16/10

Δημοσιεύτηκε: 1:53 μμ Οκτώβριος 12th, 2018  


Σας ενημερώνω ότι  στις 16 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη ώρα  14:00   θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για    απαλλαγή από τα καθήκοντά του και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης» (από αναβολή).

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

 4.«Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε για το σχολικό έτος 2018-19και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

5.«Επανεξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξή τους σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

 

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...