Home / Featured / Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο 400 ωρών «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση»

Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο 400 ωρών «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση»

Δημοσιεύτηκε: 6:22 μμ Οκτώβριος 28th, 2018  


Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Το ΚΔΒΜ2 ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της αγοράς για παροχή ποιοτικών σεμιναρίων που θα προσδίδουν στους καταρτισμένους απτά και ουσιαστικά οφέλη, ανακοινώνει την έναρξη νέων εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων σεμιναρίων.

Τίτλος σεμιναρίου: Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Διάρκεια Σεμιναρίου: 400 ώρες

Σκοπός του προγράμματος: Η απόκτηση βασικών γνώσεων των αρχών της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να πραγματοποιούν διδακτικούς σχεδιασμούς που να εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία και τους στόχους της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, να οργανώνουν προγράμματα διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών, να αξιοποιούν αποτελεσματικές μεθόδους προσέγγισης της διδασκαλίας σε Δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε δομές Διά Βίου Μάθησης, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε Κέντρα φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο, σε σωφρονιστικά ιδρύματα, σε δομές διαμονής προσφύγων και μεταναστών και σε χώρους που εκπαιδεύονται ρομά, μουσουλμάνοι κ.λπ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και Δομές Διά Βίου Μάθησης.
  • Σε εκπαιδευτές Ενηλίκων.
  • Σε εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης που ασχολούνται με την εκπαίδευση μεταναστών, προσφύγων, ρομά, μουσουλμάνων και άλλων ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
  • Σε συμβούλους σταδιοδρομίας.
  • Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ειδικοτήτων που δύνανται να διδάξουν σε Δομές Διά Βίου Μάθησης.
  • Σε Κοινωνιολόγους, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς λειτουργούς και σε άλλους επιστήμονες διαφόρων κατευθύνσεων και ειδικοτήτων.
  • Σε όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο καταρτισμένος λαμβάνει βεβαίωση συμμετοχής η οποία προσδίδει επιπλέον μόρια σε προκηρύξεις του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝ.Ε.ΔΙ.Β.Μ.), Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), Δ.Ι.Ε.Κ. κ.α.. Επιπροσθέτως, λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για απασχόληση σε ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κ.Δ.Β.Μ. επιπέδου 2, Ι.Ε.Κ., Ιδιωτικά Σχολεία, Κολλέγια, Φροντιστήρια κ.λ.π.)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.europroodos.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-3803883.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...