Home / HEADER-NEWS / Αρκετές ερωτήσεις στη Βουλή για ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία

Αρκετές ερωτήσεις στη Βουλή για ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 9:04 μμ Οκτώβριος 26th, 2018  


Αρκετές είναι οι ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας με βασικό ερώτημα τις ελλείψεις εκπαιδευτικών αν και βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου.  Οι Βουλευτές του ΚΚΕ Δελής και Τάσσος κατέθεσαν στον Υπουργό ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που αιτείται την άμεση λύση για την κάλυψη των ελλείψεων σε δασκάλους, νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και την αντιμετώπιση συναφών προβλημάτων που εντοπίζονται στα σχολεία της Λήμνου.

Δείτε

το ψήφισμα.

Πάλι Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν αναφορά το υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λεωνιδίου. . Ο Σύλλογος κάνει λόγο για κενές ώρες σε Αγγλικά, Μουσική, Εικαστικά. Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελεπής σε ερώτηση του αναφέρεται στον μεγάλο αριθμό κενών στην Ειδική Αγωγή σε σχολεία των Σερρών.

Δείτε

την ερώτηση.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιγγλέζη σε δικιά της ερώτηση κάνει λόγο για κενά καθηγητών στο Β. Χαλκιδικής. 3 Φιλόλογοι, 8 μαθηματικοί πλήρους και 3 μειωμένου, 1 φυσικής,  1 χημείας πλήρους και 1 μειωμένου, 3 βιολόγοι, 1 Γερμανικών, 1 καλλιτεχνικών, 4 μουσικοί πλήρους και 2 μειωμένου, 1 πληροφορικής, 1 μηχανολογίας, 1 ηλεκτρονικής.

Δείτε

την ερώτηση.

Ο κ. Αυγενάκης της ΝΔ κάνει λόγο για πολλά κενά στο Ηράκλειο σε ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας.

Δείτε

την ερώτηση.

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...