Home / Featured / Τέλος οι προσλήψεις για Ε.Ε.Π. / Ε.Β.Π.. Όλες οι πιστώσεις διατέθηκαν στην Α φάση!

Τέλος οι προσλήψεις για Ε.Ε.Π. / Ε.Β.Π.. Όλες οι πιστώσεις διατέθηκαν στην Α φάση!

Δημοσιεύτηκε: 12:07 μμ Σεπτέμβριος 6th, 2018  


Από σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας προκύπτει πως οι πιστώσεις που διατέθηκαν για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. – εδώ– αφορούν στο σύνολο των πιστώσεων της σχολικής χρονιάς 2018-19 και όχι της Α Φάσης όπως εύλογα υποθέσαμε όλοι μας, συνεκτιμώντας την διαχείριση των πιστώσεων όλα αυτά τα χρόνια από πλευράς ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Όμως το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στο έγγραφο με τις πιστώσεις που απέστειλε στις Π.Δ.Ε. το αναγράφει ρητά, πως πρόκειται δηλαδή για το σύνολο αυτών και δεν θα υπάρξουν άλλες, πλην του Τομεακού (Συνοδοί μαθητών Ε.Β.Π. και Σχολικοί Νοσηλευτές-ΠΕ25) που, όπως ξέραμε, θα έχουμε ως δεύτερη φάση το υπόλοιπο 40% των συνολικών.

Τα παραπάνω αποτελούν μια εξόχως δυσμενή εξέλιξη για την ουσιαστική κάλυψη των πολλών κενών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., από τη στιγμή που δεν θα υπάρξουν άλλες φάσεις προσλήψεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για Σ.Μ.Ε.Α.Ε.,  ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Τελειώνοντας πιστεύω πως αποτελεί χρέος μας να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. το ποσοστό προσλήψεων που αναλογεί στο Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., ώστε να καλυφθούν τα πάρα πολλά κενά στις δομές Ειδικής Αγωγής της χώρας.

06 Σεπτεμβρίου 2018

http://seepea-stella.blogspot.com/


 

Ένα σχόλιο

  1. Γνωρίζετε πότε θα καλέσουν και απο τους υπόλοιπους κλάδους δευτεροβάθμιας γενικής; Ευχαριστώ

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...