Home / Featured / Σχετικά με την επιμόρφωση εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών στα νέα προγράμματα σπουδών

Σχετικά με την επιμόρφωση εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών στα νέα προγράμματα σπουδών

Δημοσιεύτηκε: 8:02 μμ Σεπτέμβριος 19th, 2018  


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤHN ΕΠΙΜΟΡΦΩΣH ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ενημερώνουμε τους/τις εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07 και ΠΕ34 (μόνιμους, αναπληρωτές/ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, ότι ολοκληρώθηκε ο Α΄ κύκλος επιμόρφωσης στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ) και Προγράμματα Εκμάθησης της Αγγλικής στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ΠΕΑΠ). Η επιμόρφωση διάρκειας έξι ωρών πραγματοποιήθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Ξένων Γλωσσών στις περιοχές ευθύνης τους κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου-Ιουνίου 2018.

Το υλικό της επιμόρφωσης είναι προσβάσιμο σε όλους/ες ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://iep.edu.gr/moodle/cat8.php.

Σε συνέχεια της ως άνω επιμορφωτικής δράσης, καλούνται:

(α) οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιμορφώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου – Ιουνίου 2018, να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες ενέργειες συμπλήρωσης των απογραφικών δελτίων εισόδου και εξόδου στην Πλατφόρμα του ΙΕΠ (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/), βάσει του υπ’ αρ. πρωτ. 205/15-06-2018 διαβιβαστικού εγγράφου του Γενικού Γραμματέα ΥΠΠΕΘ, έως και την Δευτέρα 01/10/2018, προκειμένου να πιστοποιηθεί η συμμετοχή τους στο επιμορφωτικό πρόγραμμα και να λάβουν τη σχετική Βεβαίωση παρακολούθησης την οποία θα πρέπει να προσκομίσουν στην υπηρεσία τους ως δικαιολογητικό αποδέσμευσής τους από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής φύσεως σχετικά με τη συμπλήρωση των απαραίτητων απογραφικών δελτίων εισόδου ή/και εξόδου, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στην Τεχνική Υποστήριξη ΙΕΠ για τη Δράση επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών Ξένων Γλωσσών:

– είτε ακολουθώντας το σύνδεσμο 

   με τις σχετικές οδηγίες.

– είτε καλώντας στο τηλ. 213 1335 563 (κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης),

– είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://iep.edu.gr/helpdesk/ (επιλογές: «Open a New Ticket», Help Topic: «Νέα Προγράμματα Σπουδών Ξένων Γλωσσών», Create Ticket),

(β)  οι εκπαιδευτικοί (συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών Ξένων Γλωσσών οι οποίοι είναι αποσπασμένοι ή/και σε διάθεση σε φορείς, Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και υπηρεσίες)οι οποίοι δεν επιμορφώθηκαν  βάσει της υπ’ αρ. πρωτ. 49878/ΓΔ4/26-03-2018 Υπουργικής Απόφασης (ΑΔΑ: ΩΡ0Ζ4653ΠΣ-ΓΑΨ), κατά τον Α΄ κύκλο επιμόρφωσης στα Νέα Προγράμματα Σπουδών Ξένων Γλωσσών, να δηλώσουν τα στοιχεία τους στον δικτυακό τόπο του ΙΕΠ (https://iep.edu.gr/lime_survey/912854.php), έως και την Δευτέρα 01/10/2018  και ώρα 15.00, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον Β΄ κύκλο επιμόρφωσης.

Διευκρινίζεται ότι

  • το ΙΕΠ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει άμεσα Β΄ κύκλο επιμόρφωσης για τους/τις εκπαιδευτικούς οι οποίοι/ες δεν κατέστη δυνατό να παρακολουθήσουν τον Α΄ κύκλο της ως άνω επιμόρφωσης,
  • δεν προβλέπεται να ακολουθήσει Γ΄ κύκλος επιμόρφωσης.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...