Home / HEADER-NEWS / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΤΗΣ ΠΕΚΑΔΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΤΗΣ ΠΕΚΑΔΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσιεύτηκε: 10:02 μμ Σεπτέμβριος 27th, 2018  


Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.

Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης

Web site: www.pekade.gr   e-mail: info@pekade.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΤΗΣ ΠΕΚΑΔΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) διοργανώνει έκτακτη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Λύκειο, και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειές μας, να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, να εκφράσετε τις απόψεις σας και να αποφασίσουμε για τις επόμενες ενέργειές μας.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/09/2018 στις 6 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γράμμου, Μπουμπουλίνας και Ρουμπέση στη Δάφνη (είσοδος από οδό Γράμμου 1, είσοδος του 1ου ΕΠΑΛ Δάφνης και του 2ου ΓΕΛ Δάφνης).

Για την προσέλευσή σας στο χώρο της Γ.Σ. εξυπηρετούν το μετρό σταθμός Νέος Κόσμος (Γραμμή 2) και το τραμ στάση Νέος Κόσμος (απόσταση 7’ από το σχολείο) καθώς και τα λεωφορεία 218 Στ. Δάφνης-Πειραιάς και 137 Άνω Ν. Σμύρνη Α-Στ. Συγγρού-Φιξ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2022

Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων κρίνεται απολύτως απαραίτητη λόγω των πολύ σοβαρών θεμάτων.

Για να δείτε έναν χάρτη της περιοχής του σχολικού συγκροτήματος Δάφνης πατήστε εδώ.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) αποφάσισε να στηρίξει το ψήφισμα προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την «Αποκατάσταση της Διδασκαλίας της Αγγλικής στο Δημόσιο Σχολείο» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα avaaz.org, κατόπιν επικοινωνίας μας με την εκπαιδευτικό ΠΕ06 που το δημιούργησε, και να παροτρύνει τα μέλη της να το υπογράψουν. Ο λόγος για την απόφαση αυτή είναι ότι το ψήφισμα συμφωνεί με τις αρχές και τους στόχους της ΠΕΚΑΔΕ. Κρίνουμε σκόπιμο λοιπόν, εφόσον πολλά από τα μέλη μας έχουν ήδη υπογράψει το συγκεκριμένο ψήφισμα και έχει ήδη συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός υπογραφών, να προστεθούν και άλλες στο ίδιο ψήφισμα, ώστε να μην υπάρξει διάσπαση, και να μπορεί το σύνολο των υπογραφών να χρησιμοποιηθεί προς το συμφέρον του κλάδου στις συναντήσεις μας με τους αρμόδιους φορείς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Εγκύκλιος: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Παρόμοιες πρωτοβουλίες θα υποστηρίζονται, εάν είναι σύμφωνες με τις αρχές και τη φιλοσοφία της ΠΕΚΑΔΕ, αφού τα μέλη του Δ.Σ. αφουγκράζονται και συμμερίζονται την αγωνία των συναδέλφων αλλά και των μαθητών και των γονιών τους προκειμένου να μην υποβαθμιστεί το μάθημα της Αγγλικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πάγιο αίτημα αλλά και στόχος μας είναι η ουσιαστική αναβάθμιση του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στο δημόσιο σχολείο, αφού πλέον είναι κοινά αποδεκτό ότι η γνώση των Αγγλικών σε πολύ καλό ή άριστο επίπεδο είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε εκπαιδευτική ή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για να υπογράψετε το ψήφισμα κάντε κλικ εδώ.

 

Το Δ.Σ. της ΠΕΚΑΔΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ζ. Μακρή: Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα λάβουν αναδρομικά το σύνολο των αποδοχών που τους αναλογεί

Η μισθολογική κατάταξη των υπαλλήλων στα μισθολογικά κλιμάκια πραγματοποιείται σύμφωνα με τα ...