Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 25/02/2021, 15:54


Home / Featured / Μέθοδος «3Κ» από το ΑΣΕΠ με προσμέτρηση προϋπηρεσίας έως 10 χρόνια για τις προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών

Μέθοδος «3Κ» από το ΑΣΕΠ με προσμέτρηση προϋπηρεσίας έως 10 χρόνια για τις προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 1:37 μμ Σεπτέμβριος 10th, 2018  


Η μέθοδος που εφαρμόστηκε από το ΑΣΕΠ στην προκήρυξη 3Κ/2018, για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στου δήμους, θα επεκταθεί και στις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών στο δημόσιο σύστημα παιδείας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στις προκηρύξεις που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών, θα παίζει σημαντικό ρόλο η προϋπηρεσία, η οποία θα λαμβάνει πολλά μόρια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Το ΦΕΚ του νόμου που αφορά την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, το Ανώτατο Όριο Φοίτησης και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία 

Αυτό εξήγγειλε ουσιαστικά ο υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου σε συνέντευξη του, ο οποίος με αφορμή τις 4.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, σημείωσε ότι στην μοριοδότηση τους  «θα παίξει καθοριστικό ρόλο η προϋπηρεσία».  

Το καθεστώς της «3Κ» θα επεκταθεί όμως στο σύνολο των προσλήψεων στη δημόσια εκπαίδευση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ποινή φυλάκισης σε όσους προκαλούν διακοπή ή σοβαρή διατάραξη της ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας

Έτσι θα μοριοδοτηθεί σημαντικά η προϋπηρεσία, αφού αυτοί τη στιγμή υπάρχουν εκπαιδευτικοί, οι εργάζονται ως αναπληρωτές για μεγάλα διαστήματα, μέχρι και δέκα χρόνια, οι οποίοι θα έχουν σημαντικό προβάδισμα πλέον σε προκηρύξεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα σχολεία.


 

2 Σχόλια

  1. Μπράβο βρε αριστερά της προόδου και της αξιοκρατίας. Για τον ΑΣΕΠ ούτε λέξη; Πού τη βρήκαν τη δεκαετή προϋπηρεσία κ. Υπουργέ χωρίς ΑΣΕΠ; Κοινή λογική. Πρώτα θα διορίσετε ΟΛΟΥΣ τους δικαστικά δικαιωθέντες εκπαιδευτικούς του ΑΣΕΠ 2008, γιατί διαφορετικά ακολουθούν ασφαλιστικά μέτρα και μπλοκάρονται τα πάντα. Έρχονατι και εκλογές.

    • Ούτε το διδακτορικό από το ΜΙΤ ή το Harvard δεν έχει την αξία μιας επιτυχίας γραπτού ΑΣΕΠ…
      Ξεκαβαλίστε τον καλαμεώνα…

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δεν θα ξαναλειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια όλο το εαρινό εξάμηνο

Κατόπιν εισήγησης της επιτροπής των Ειδικών, η εκπαιδευτική διαδικασία των προπτυχιακών και ...