Home / Featured / Η εξέταση Occupational English Test (OET) για επαγγελματίες στο χώρο της υγείας είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Η εξέταση Occupational English Test (OET) για επαγγελματίες στο χώρο της υγείας είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: 2:22 μμ Σεπτέμβριος 3rd, 2018  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εξέταση Occupational English Test (OET) για επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να εργαστεί κανείς σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία, είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Τι είναι το Occupational English Test;

Πρόκειται για μια διεθνή εξέταση Αγγλικών που αναπτύχθηκε στην Αυστραλία με σκοπό την αξιολόγηση των γλωσσικών ικανοτήτων επαγγελματιών από τον χώρο της υγείας. Παρέχει αξιολόγηση και για τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες – listening, reading, writing και speaking – μέσα από υλικό εξετάσεων που σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις πραγματικές επικοινωνιακές ανάγκες που έχει όποιος εργάζεται στο χώρο της υγείας.

Τα αποτελέσματα του ΟΕΤ αναγνωρίζονται από τις περισσότερες ρυθμιστικές αρχές υγείας σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη ως απόδειξη της άριστης γνώσης Αγγλικών. Αναγνωρίζεται επίσης από το Τμήμα Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων της Αυστραλίας, αλλά και της Νέας Ζηλανδίας σε όσες κατηγορίες visa απαιτούν τη γνώση Αγγλικών.

Η εξέταση ΟΕΤ διατίθεται από το Cambridge Assessment English και το Box Hill Institute.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της εξέτασης http://www.occupationalenglishtest.org, καθώς και την επίσημη σελίδα OET στο facebook.

Πού μπορείτε να δώσετε την εξέταση OET στην Ελλάδα ;

Η εξέταση Αγγλικών ΟΕΤ, που αφορά στους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, διοργανώνεται από το εξεταστικό κέντρο Hellenic English Council (HEC) και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην Αθήνα.

Η κα Κωνσταντίνα Αλευρά, Centre Exams Manager στο HEC δήλωσε: «Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των υποψηφίων, σε όλη την Ελλάδα. Προσφέροντας την εξέταση ΟΕΤ στο Hellenic English Council, δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες από τον τομέα της υγείας να αποδείξουν την άριστη γνώση τους στην Αγγλική γλώσσα, με σκοπό την επαγγελματική αίτηση ή και πρόσληψή τους».

«Η εξέταση ΟΕΤ, από το Cambridge Assessment English και το Box Hill Institute, έχει μια μοναδική 30ετή ιστορία και αναγνωρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στο Ντουμπάι και στη Σιγκαπούρη.», ολοκλήρωσε.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εξέταση, μπορειτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το εξεταστικό κέντρο:

Hellenic English Council
Χαριλάου Τρικούπη 18, Αθήνα, Ελλάδα
Tηλ.: +30 210 5236253
Email: hecgr@otenet.gr

Eναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Cambridge Assessment English στην Αθήνα, στο τηλ. 210 3623772 ή μέσω email στο info-greece@cambridgeenglish.org.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...