Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 27/06/2022, 17:55


Home / HEADER-NEWS / Διδακτικά βιβλία για ΔΥΕΠ και ΤΥ

Διδακτικά βιβλία για ΔΥΕΠ και ΤΥ

Δημοσιεύτηκε: 6:41 μμ Σεπτέμβριος 18th, 2018  


Με απόφαση του Υπ. Παιδείας εγκρίνεται η παραγωγή και διανομή, των παρακάτω εγκεκριμένων διδακτικών βιβλίων από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –“Διόφαντος”», για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών των Δομών Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) και των Τάξεων Υποδοχής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, κατά το
σχολικό έτος 2018-2019, ως ακολούθως:

Προκειμένου ο εκπαιδευτικός να υπηρετήσει το ανοικτό αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων και των Τάξεων Υποδοχής αλλά και να ανταποκριθεί στην ανάγκη διαφοροποιημένης διδασκαλίας, καλείται να διαμορφώνει ανάλογα το εκπαιδευτικό υλικό αντλώντας υποστηρικτικό υλικό από την πλατφόρμα υλικού Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Ι.Ε.Π. (http://iep.edu.gr/diapolitismiki/).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Στις 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ν. 3966/2011(ΦΕΚ 118 Α΄/24-5-2011), ο αριθμός των αντιτύπων των διδακτικών βιβλίων καθορίζεται από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –«Διόφαντος», μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων και αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των σχολικών μονάδων και τα υπάρχοντα αποθέματα κάθε τίτλου.

Η σχετική δαπάνη παραγωγής και διανομής όλων των ανωτέρω τίτλων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του «Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων Ι.Τ.Υ.Ε.)-“Διόφαντος”»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε δημόσια ΓΕΛ/ΕΠΑΛ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...