Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 08/04/2020, 12:12


Home / HEADER-NEWS / Αύριο η 24ωρη απεργία της ΠΟΣΥΠ

Αύριο η 24ωρη απεργία της ΠΟΣΥΠ

Δημοσιεύτηκε: 8:00 μμ Σεπτέμβριος 9th, 2018  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.ΥΠ. έχει κηρύξει  24ωρη Πανελλαδική απεργία για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΥΠΠΕΘ, τα ΚΕΔΔΥ και τα ΙΕΚ, την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των συνδικάτων στη ΔΕΘ,  η ΠΟΣΥΠ με την Ένωση Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας στη Μακεδονία και Θράκη θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας – αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας από τις 07:00 το πρωί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης έτους 2020

Στην Αθήνα και στο πλαίσιο της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Περιφέρειας Αττικής για τις άθλιες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής των Υπηρεσιών Εκπαίδευσης της Αττικής,  η ΠΟΣΥΠ με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δικαστήρια της Ευελπίδων ( κτήριο 5) στις 09:00 το πρωί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Δελτίο Τύπου για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας

Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε.  Π.Ε. στη Β’ Αθήνας   «Μένουμε δυνατοί-Δε ...