Home / Featured / Αναπλήρωση στελεχών εκπαίδευσης σε περίπτωση απουσίας

Αναπλήρωση στελεχών εκπαίδευσης σε περίπτωση απουσίας

Δημοσιεύτηκε: 8:03 μμ Σεπτέμβριος 28th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Με διάταξη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αντικαθίσταται το άρθρο για την αναπλήρωση στελεχών εκπαίδευσης. Στην ουσία η μόνη αλλαγή ή καλύτερα προσθήκη, αφορά τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης που μπορεί να αναπληρώνονται όταν δεν υπάρχουν Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Θεμάτων από Διευθυντή Σχολείου.

Πιο αναλυτικά η διάταξη έχει ως εξής:

5. Το άρθρο 33 του ν. 4547/2018 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 33 Αναπλήρωση

Τα ακόλουθα στελέχη της εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους ως εξής:

α) Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, από Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, που ορίζεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ύστερα από γνώμη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

β) Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων και αν δεν υπάρχει από διευθυντή σχολικής μονάδας της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, που ορίζεται από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

γ) Οι Προϊστάμενοι των Κ.Ε.Σ.Υ. από μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού και οι Προϊστάμενοι των Κ.Ε.Α. από μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας, που ορίζονται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ή της Παιδαγωγικής Ομάδας, αντίστοιχα.»


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...