Home / HEADER-NEWS / Ο Αιρετός ΚΥΣΠΕ δεν συμφωνεί με την νέα αναμοριοδότηση των δυσπρόσιτων. Ζητά να έχει εκείνος και η ΔΟΕ ενημέρωση πριν από άλλους για τις εξελίξεις

Ο Αιρετός ΚΥΣΠΕ δεν συμφωνεί με την νέα αναμοριοδότηση των δυσπρόσιτων. Ζητά να έχει εκείνος και η ΔΟΕ ενημέρωση πριν από άλλους για τις εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε: 4:42 μμ Σεπτέμβριος 7th, 2018  


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Επειδή αισθάνομαι την τιμή και την ευθύνη ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου,θέλω να σας ενημερώσω για το θέμα της αναμοριοδοτησης των Σχολικών Μονάδων της χώρας!

Μετά από πολλά χρόνια ψηφίστηκε η αναμοριοδοτηση, ο κλάδος μας κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση και γω προσωπικά συνέβαλα με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχουμε ένα δικαιότερο σύστημα.

Θεωρώ απαράδεκτη και θέλω να καταγγείλω την όλη διαδικασία της πιθανής πρόσθεσης και άλλων σχολικών μονάδων στα δυσπρόσιτα. 

Θέλω να καταγγείλω επίσης,και πρέπει να επέμβει τώρα Υπουργός αν δεν είναι σε γνώση του,ότι κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου ενημερώνουν με διαρροές ξανά κομματικούς φίλους για το ποιές σχολικές μονάδες θα γίνουν οι αλλαγές, χωρίς να ενημερώσουν πρώτα τους Αιρετούς του Κλάδου και τη ΔΟΕ!!!!!

​Πρώτα απ’όλα, όπως φωνάζω εδώ και καιρό, έπρεπε όλα αυτά να τα γνωρίζουν όλες οι συναδέλφισσες και όλοι οι συνάδελφοι πριν κάνουν δηλώσεις τοποθέτησης!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Συνεχίζω μαζί σας ως Αιρετός σας τον αγώνα για ισονομία και διαφάνεια!!!!!

Δε θα επιτρέψουμε να μας επιστρέψουν σε άλλες εποχές!!!
Θα σας ενημερώνω συνεχώς για ό,τι νεότερο υπάρξει.

Nίκος Φασφαλής

Αιρετός ΚΥΣΠΕ


 

2 Σχόλια

  1. Εμείς οι Αναπληρωτές ως επί το πλείστον τα δυσπρόσιτα τα κυνηγάμε με το τουφέκι. Τις δηλώσεις Περιοχών τις κάνουμε με βάση αυτά. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να συμβεί αυτό που ανέφερε επίσημα ο κ. Υπουργός σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Δηλώσαμε Περιοχές με βάση τα Δυσπρόσιτα που ίσχυαν κατά την εβδομάδα δήλωσης Περιοχών. Τώρα και μετά την Α’ Φάση προσλύψεων που πήγαμε σε άλλες Περιοχές, αλλάζουν οι κανόνες του «παιχνιδιού».
    Και το κορυφαίο θέμα είναι ότι μάλλον κάποιοι κοντά στους παρατρεχάμενους του Υπουργού είχαν αυτή την εσωτερική πληροφόρηση και δήλωσαν περιοχές που ήξεραν ότι θα προστεθούν μετά την Α’ Φάση στα Δυσπρόσιτα. Αυτό σε συνδυασμό με την απόκρυψη κενών σε ήδη Δυσπρόσιτες περιοχές είναι κολοσσιαίο θέμα.

    • Προσωπικά επειδή το θέμα έσκασε μόλις χθες δεν πιστεύω κάτι τέτοιο,επειδή έγιναν πολλά παράπονα είναι σωστό να επανεξεταστεί. Είναι λογικό τα νέα δυσπρόσιτα να είναι η κατηγορία Ι. Το πως θα δρομολογηθεί είναι άλλο θέμα.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...