Home / Featured / Τεράστιο ενδιαφέρον για το δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)

Τεράστιο ενδιαφέρον για το δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)

Δημοσιεύτηκε: 11:34 μμ Αύγουστος 7th, 2018  


Εν ριπή οφθαλμού συμπληρώθηκε ο μέγιστος αριθμός αιτήσεων στο Δι- ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)».

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν χθες και σήμερα το ΕΑΠ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι  διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Δι- ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» έχει ολοκληρωθεί. Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα σε σχέση με το τεράστιο ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει για αυτό, ήταν η αιτία της άμεσης συμπλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων εισαγωγής.

Σύμφωνα με τη διαδικασία το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παρέμενε ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 24ης Αυγούστου 2018 και ώρα 15.00. Στο μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής το σύστημα έκλεισε γρήγορα λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος.  Οι συνολικές προσφερόμενες θέσεις ήταν 600. 300 θέσεις με έναρξη φοίτησης στο χειμερινό και 300 θέσεις με έναρξη φοίτησης στο εαρινό εξάμηνο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΑΠ όπως δημοσιεύτηκε στο δικτυακό του τόπο:

Αγαπητες/οί κύριες/κύριοι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Δι- ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» έχει ολοκληρωθεί. Ο περιορισμένος αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα σε σχέση με το τεράστιο ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει για αυτό, ήταν η αιτία της άμεσης συμπλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων εισαγωγής.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υποψήφιους φοιτητές για το έκδηλο ενδιαφέρον τους ως προς την εισαγωγή στο εν λόγω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και ευελπιστούμε η εισαγωγή τους να καταστεί δυνατή στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερομένους που ενώ είχαν προχωρήσει σε καταβολές διδάκτρων, σε σχέση με την πρόθεσή τους για δήλωση θεματικών ενοτήτων, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα, ότι τα χρήματα θα επιστραφούν στους λογαριασμούς τους. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ΕΑΠ, όσον αφορά τον έλεγχο των δικαιολογητικών για την οριστική εισαγωγή των αιτούντων στο συγκεκριμένο ΜΠΣ, θα τηρήσει αυστηρά τη διαδικασία που αναφέρεται στις οδηγίες που συνόδευαν την αίτηση, για το χρονικό διάστημα που η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ήταν σε λειτουργία (έναρξη – λήξη).

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους και όλες.


 

6 Σχόλια

  1. Αυτο κι αν είναι αγορά μεταπτυχιακού! «Περιορισμένα κομμάτια! Όποιος πρόλαβε πρόλαβε!!»

  2. Αναδουλειές!

  3. Η εμπορευματοποίηση της ειδικής αγωγής συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Πραγματικά ο ξεπεσμός δεν έχει όρια.

  4. Έχεις λεφτά; Δουλεύεις; Δεν έχεις λεφτά; Βλέπεις τους άλλους να δουλεύουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...