Home / Featured / Πως θα πάρετε μόρια για να διεκδικήσετε θέση υπευθύνων Εκπαίδευσης στα ΚΔΒΜ

Πως θα πάρετε μόρια για να διεκδικήσετε θέση υπευθύνων Εκπαίδευσης στα ΚΔΒΜ

Δημοσιεύτηκε: 6:33 μμ Αύγουστος 1st, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης υπέγραψε απόφαση με την οποία ορίζονται ως κριτήρια μοριοδότησης Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής υπευθύνων Εκπαίδευσης του έργου της πράξης «Κ.Δ.Β.Μ.» τα παρακάτω:

 

Β. Ο τρόπος στελέχωσης των Κ.Δ.Β.Μ. με Υπεύθυνους Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία:
1. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα προβεί σε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απασχόληση Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης στα Κ.Δ.Β.Μ.
2. Η αίτηση των υποψηφίων, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986, για την επιλογή τους στα Κ.Δ.Β.Μ. θα υποβληθεί σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα που θα παρέχεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
3. Με την αίτησή τους οι υποψήφιοι υπεύθυνοι εκπαίδευσης και επικεφαλής υπευθύνων εκπαίδευσης μπορούν να δηλώσουν έως δύο (2) Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες αυτών. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν επαρκούν οι υποψήφιοι της Περιφέρειας, θα χρησιμοποιηθούν οι πίνακες όμορων Περιφερειών.
4. Οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατατάσσονται στο τέλος του κάθε αξιολογικού πίνακα αντίστοιχα.
5. Οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση του υποψηφίου θα κατατίθενται στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
6. Όσοι είναι μέλη της ομάδας έργου των Κ.Δ.Β.Μ. στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ δεν δικαιούνται να εργάζονται ως Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης και Επικεφαλής Υπευθύνων Εκπαίδευσης στα ΚΔΒΜ.
7. Το έργο των υπευθύνων εκπαίδευσης και των επικεφαλής υπευθύνων εκπαίδευσης περιγράφεται στο Τεχνικό Δελτίο του έργου και στον οδηγό εφαρμογής


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...