Home / HEADER-NEWS / ΟΛΜΕ: Επίσκεψη μελών της KESK και της EGITIM SEN στην Αττική

ΟΛΜΕ: Επίσκεψη μελών της KESK και της EGITIM SEN στην Αττική

Δημοσιεύτηκε: 3:34 μμ Αύγουστος 6th, 2018  


Την Παρασκευή, 3/8/2018 κλιμάκιο της Ο.Λ.Μ.Ε. υποδέχθηκε στη Ραφήνα ομάδα Τούρκων και Κούρδων μελών των σωματείων της KESK και της EGITIM SEN που έφθασαν μετά από πολύωρο ταξίδι με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.

Το πούλμαν με 26 συνολικά άτομα μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα)  που οι επισκέπτες παρέδωσαν στους χώρους συγκέντρωσης της βοήθειας στο Δήμο Ραφήνας, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Ακολούθησε πάντα με τη συνοδεία των μελών της ΟΛΜΕ, επίσκεψη στο Δημαρχείο, συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας και τέλος επίσκεψη στο χώρο της τραγωδίας στο Μάτι.

Η ΟΛΜΕ με συγκεκριμένες ενέργειες δείχνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. Η Ομοσπονδία με κάθε τρόπο θα συνεχίσει να ενισχύει κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία αλληλεγγύης και συναδέλφωσης μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων των δύο χωρών.

Ήταν μία σημαντική και συγκινητική στιγμή ανάδειξης της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης των Τούρκων συναδέλφων προς τους πάσχοντες.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...