Μέχρι τις 21/8 η προθεσμία κράτησης θέσης στα δημόσια Παν. Κύπρου για τους Έλληνες επιτυχόντες

Δημοσιεύτηκε:

12:09 πμ Αύγουστος 11th, 2018

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Οι επιτυχόντες Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates επιλέγοντας το σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, από το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 μέχρι και την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018.

Για την ολοκλήρωση της αίτησης κράτησης θέσης, θα πρέπει εκ των προτέρων να καταβληθεί εισφορά ποσού €30 ( €50/έτος για φοιτητές ιατρικής), για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για το πρώτο έτος  φοίτησης http://applications.ucy.ac.cy/epayments/pub.solidarity_fund. Οδηγίες χρήσης για πληρωμή μέσω JCC βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates.
Ο αριθμός ταυτότητας που θα καταχωρήσετε στο σύστημα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κενό μεταξύ τους (π.χ AB124578).

Σχετικές οδηγίες για την κράτηση θέσης βρίσκονται στον πιο πάνω σύνδεσμο. Τα αποτελέσματα για εισδοχή στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cut.ac.cy/studies.

Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα, Β’ κατανομή των θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για εισδοχή στα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα γύρω στις 21-25 Αυγούστου, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και
τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α κατανομής (http://ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr) με τους ίδιους κωδικούς (username , password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ κατανομή θέσεων. Περισσότερες πληροφορίες θα
KΕ/ΜΧ 2 ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ. Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής
αναμένεται να ανακοινωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου 2018, στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο ενημερωθείτε ΕΔΩ

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ωρολόγια προγράμματα Εκκλησιαστικών Γυμνασίων και Λυκείων

Τροποποιήθηκαν τα Ωρολόγια Προγράμματα των Εκκλησιαστικών Γυμνασίων και των Γενικών Εκκλησιαστικών Λυκείων. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ...

Μοιράσου!