Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 12/04/2021, 08:42


Home / Featured / Αναπληρωτές: Δηλώσεις περιοχών στον ΟΠΣΥΔ – Αύξηση περιοχών προτίμησης. Προσοχή μην καταστρατηγηθούν οι πίνακες

Αναπληρωτές: Δηλώσεις περιοχών στον ΟΠΣΥΔ – Αύξηση περιοχών προτίμησης. Προσοχή μην καταστρατηγηθούν οι πίνακες

Δημοσιεύτηκε: 8:00 μμ Αύγουστος 13th, 2018  


Σύμφωνα με ενημέρωση από ΠΑΣΑΔ οι φετινές δηλώσεις προτίμησης στον ΟΠΣΥΔ θα γίνουν με τη νέα διαίρεση των περιοχών στην οποία προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας για τις μεταθέσεις κι αποσπάσεις των μόνιμων συναδέλφων.

Αλλάζουν οι περιοχές σχολείων για μετάθεση (και για αναπληρωτές;)

Συνάδελφοι, οι φετινές δηλώσεις προτίμησης θα γίνουν με τη νέα διαίρεση των περιοχών στην οποία προχώρησε το Υπουργείο για τις μεταθέσεις κι αποσπάσεις των μόνιμων συναδέλφων.

Με το δεδομένο αυτό κι αφού πλέον αυξάνονται οι περιοχές στη δήλωση προτίμησης, ζητήσαμε, όπως είναι λογικό, ν’ αυξηθεί ισάριθμα κι η δυνατότητα επιλογής περιοχών ενώ ζητήσαμε επίσης να προβλεφθεί συνυπηρέτηση κατά την τοποθέτησή τους, για τα ζευγάρια αναπληρωτών που βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση, στις περιοχές που κατατμήθηκαν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Voucher των 200 ευρώ για τους μαθητές

Και για τα δύο θέματα υπήρξε θετική αντιμετώπιση και περιμένουμε να δούμε πως αυτή θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Στο νέο τροποποιημένο ΦΕΚ που αναμένεται ελπίζουμε πως θα περιγράφονται τα παραπάνω και θα διορθωθούν παραλείψεις όπως η μη αναγραφή της Μαγνησίας και των περιοχών της. ΠΑΣΑΔ

Οι περιοχές εδώ

Σε ενημέρωση του ο εκπαιδευτικός Λάμπρος Σιδεράς επισημαίνει:

Συνυπηρέτηση για τα ζευγάρια αναπληρωτών πρέπει να υπάρξει ΜΟΝΟ στις τοποθετήσεις(πχ στο ίδιο σχολείο) και αφού έχουν προσληφθεί στην ίδια περιοχή. Οτιδήποτε άλλο θα φέρει καταστρατήγηση του πίνακα αναπληρωτών:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Παράδειγμα στην Α φάση ο α συζυγος που ειναι στην θεση 100 δηλώνει Αθηνα και λεει στον β συζυγο που ειναι στην θέση 2500 χιλιάδες να δηλωσει παντού ,αφου με συνυπηρέτηση θα τον τραβήξει Αθήνα. Την θέση αυτή ομως που θα συμπληρώσει αυτός που θα έρθει απο την θέση 2500 χιλιάδες, θα την χάσει αυτός που θα βρίσκεται στην θέση 101 με βάση τον πίνακα αναπληρωτών.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το ...