Home / HEADER-NEWS / Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών σε ΣΔΕ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών σε ΣΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 10:04 μμ Ιούλιος 18th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Εκδόθηκαν σήμερα προσκλήσεις από τη Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Ν.Γ.Δ.Β.Μ. προς εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας για την πλήρωσε θέσεων υποδιευθυντών σε ΣΔΕ και θέσεις Διευθυντών.

Συγκεκριμένα η Γ.Γ.Ν.Γ.Δ.Β.Μ καλεί εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μόνιμους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης με τετραετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στο άρθρο 27, παρ.3 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α΄ 193) και άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Ά 125) η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή έξι (6) θέσεων Υποδιευθυντών στα ακόλουθα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, κατά Περιφέρεια ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία (1) μόνο αίτηση, επιλέγοντας με σειρά
προτεραιότητας μέχρι και όλα τα ΣΔΕ της ίδιας Περιφέρειας. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν
δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μία (1) μόνο θέση, είτε αυτή του Διευθυντή ΣΔΕ είτε αυτή του
Υποδιευθυντή και για μία μόνο δομή, είτε τα Σ.Δ.Ε. είτε τα Δ.ΙΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http :// directors . it . minedu . gov . gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία άρχεται από 18 Ιουλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και λήγει 27 Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Η Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Ν.Γ.Δ.Β.Μ. καλεί εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μόνιμους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης, με οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στο άρθρο 27, παρ.3 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α΄ 193) και άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Ά 125), η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή έξι (6) θέσεων Διευθυντών στα ακόλουθα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, κατά Περιφέρεια ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία (1) μόνο αίτηση, επιλέγοντας με σειρά προτεραιότητας μέχρι και όλα τα ΣΔΕ της ίδιας Περιφέρειας. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μία (1) μόνο θέση, είτε αυτή του Διευθυντή ΣΔΕ είτε αυτή του
Υποδιευθυντή και για μία μόνο δομή, είτε τα Σ.Δ.Ε. είτε τα Δ.ΙΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http :// directors . it . minedu . gov . gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία άρχεται από 18 Ιουλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και λήγει 27 Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα
12.00.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...