Home / HEADER-NEWS / Σε καλή κατάσταση τα σχολεία των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές

Σε καλή κατάσταση τα σχολεία των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε: 10:11 μμ Ιούλιος 24th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε καλή κατάσταση είναι τα σχολεία των περιοχών που χτυπήθηκαν από την πύρινα λαίλαπα όπως δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας στη Βουλή.

Ζημιές έχει υποστεί η στέγη του ΕΠΑΛ Ραφήνας.

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε:

Σήμερα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα, μία ημέρα που η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που χάθηκαν και στις οικογένειές τους, αλλά και στη συνολική τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε αυτές τις περιοχές.

Κύριε Πρόεδρε, συμφωνώ απολύτως με αυτό που μεταφέρατε και ως άποψη του Προέδρου της Βουλής, ότι δηλαδή η Βουλή δεν μπορεί να διακόπτει τις εργασίες της παρά τις πολύ σοβαρές τέτοιες δυσκολίες.

Σήμερα αυτό που προέχει -και θα παρακαλούσα και τον συνάδελφο να δεχθεί αυτή την προσέγγιση- είναι η ενότητα του λαού μας, η αλληλεγγύη και κυρίως η σιωπή και ο σεβασμός σε αυτούς που χάθηκαν και τις οικογένειές τους. Και πρέπει να υπάρχει σιωπή και σεβασμός γι’ αυτό το νέο παιδί και την οικογένειά του που έζησαν αυτή την ανείπωτη τραγωδία, στην οποία αναφερθήκατε και εσείς.

Πριν δώσω κάποια στοιχεία για να απαντήσω στα ερωτήματά σας, θέλω να πω ότι οι εκπαιδευτικοί μας, με δική τους πρωτοβουλία, σήμερα το πρωί πήγαν σε αυτές τις περιοχές, έγινε έλεγχος των σχολείων και διαπιστώθηκε ότι τα σχολεία μας είναι σε καλή κατάσταση, εκτός από το ΕΠΑΛ Ραφήνας που έχει μία σοβαρή ζημιά στη στέγη, την οποία θα αρχίσουμε άμεσα να αντιμετωπίζουμε, ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι έτοιμο το σχολείο.

Όπως σας είπα, αυτό έγινε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών μας.

Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα και μεθαύριο ακόμη περισσότερα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...