Home / Featured / Ανακοινώσεις για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

Ανακοινώσεις για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

Δημοσιεύτηκε: 4:09 μμ Ιούλιος 30th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ξεκίνησαν κάποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να ανακοινώνουν τα προγράμματα συνεντεύξεων για τους υποψήφιους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου. Άλλες Περιφερειακές προχώρησαν σε τροποποιήσεις και άλλες στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες μετά την εκδίκαση των ενστάσεων. Για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών παραθέτουμε όλες τις έως τώρα αποφάσεις:

ΠΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΔΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την εκδίκαση ενστάσεων κατά των προσωρινών ενιαίων αξιολογικών πινάκων υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής των οικείων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και αναπροσαρμογή των οικείων πινάκων – Πράξη 3η/27-07-2018 – αναρτούμε:

  1. Τροποποιημένους Προσωρινούς ενιαίους αξιολογικούς πίνακες υποψηφιοτήτων στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών, Δασκάλων και Μειονοτικού Προγράμματος Μειονοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θράκης, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που προβλέπονται στη κείμενη νομοθεσία
  2. Τροποποιημένο Προσωρινό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφιοτήτων στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου Κοινών Κλάδων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που προβλέπονται στη κείμενη νομοθεσία
  3. Τροποποιημένο Προσωρινό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφιοτήτων στη διαδικασία επιλογής Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που προβλέπονται στη κείμενη νομοθεσία.

Επισημαίνεται ότι ως αποκλειστική προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων κατά των τροποποιημένων πινάκων, μόνο στο μέρος που αφορά σε αλλαγές σε σχέση με τους Προσωρινούς ενιαίους αξιολογικούς Πίνακες ανά κλάδο Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, όπως αυτοί συντάχθηκαν από το Συμβούλιο Επιλογής – Πράξη 2η/20-07-2018 – για τις οποίες δεν είχαν υποβληθεί ενστάσεις, τάσσεται το χρονικό διάστημα των τριών (3) εργάσιμων ημερών, από 30-07-2018 έως και 01-08-2018.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης ιδιοχείρως (τέρμα Σισμάνογλου, 691 33 Κομοτηνή) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( emali: pdeamthr@sch.gr)  ή με τηλεομοιοτυπία (2531083555).

Δείτε ΕΔΩ τους πίνακες

ΠΔΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΙΝΑΚΕΣ

 

ΠΔΕ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών/τριών Εκπ/κού Έργου της Π.Δ.Ε. Ιονίων
Νήσων, στην 5η συνεδρίασή του, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, αφού εξέτασε τις ενστάσεις
των υποψηφίων και προχώρησε σε διορθώσεις λαθών επί της αρχικής μοριοδότησης,
κατάρτισε νέους προσωρινούς αξιολογικούς πινάκες με βάση τα αντικειμενικά μόρια, ανά
κλάδο Συντονιστή/τριας Εκπ/κού Έργου, σύμφωνα με τα συνημμένα αρχεία excel.
Η περίοδος των ενστάσεων κατά των νέων αναρτημένων προσωρινών αξιολογικών
πινάκων, ξεκινά από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και διαρκεί έως την Τετάρτη 1
Αυγούστου 2018.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή με
τηλεομοιοτυπία στην Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων.

Οι νέοι πίνακες

ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Προσωρινοί Ενιαίοι Αξιολογικοί Πίνακες:

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανάρτησή τους, ήτοι:

από Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 έως και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 15:00
Οι ενστάσεις υποβάλλονται: α) ιδιοχείρως στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Ακτή Δυμαίων 25Α, Πάτρα (1ος όροφος), ή β) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail): pdede@sch.gr (Θα αποσταλεί αποδεικτικό παραλαβής και αρ. πρωτοκόλλου στον αποστολέα) ή γ) με τηλεομοιοτυπία (fax): 2610 362421 & 2610 362410.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΔΕ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πρόσκληση σε συνέντευξη

Αναπροσαρμοσμένοι προσωρινοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνεται ότι:

Α) η ανάρτηση των Αξιολογικών πινάκων υποψηφίων με βάση τα αντικειμενικά μόρια κατά φθίνουσα σειρά θα γίνει την Τρίτη 31-07-2018

Β) οι συνεντεύξεις των υποψηφίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, με τους υποψήφιους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου Δασκάλων – ΠΕ70.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 28 του Ν.4547/2018, μετά την εξέταση των ενστάσεων και την αναπροσαρμογή των αξιολογικών πινάκων.

ΠΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

 

ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...