Home / Featured / Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών στο results.it.minedu.gov.gr

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών στο results.it.minedu.gov.gr

Δημοσιεύτηκε: 9:25 πμ Ιούνιος 28th, 2018  


Πανελλήνιες 2018: Μία ημέρα απέχει η ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των πανελληνίων και η αγωνία των υποψηφίων είναι στο απώγειο. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά στο results.it.minedu.gov.gr αλλά και τα Λύκεια της χώρας.

Με τον κωδικό τους θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία όσοι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν δουν τους βαθμούς τους στο results.it.minedu.gov.gr που θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα

Οι διευθυντές θα αναρτήσουν τις βαθμολογίες στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων. Με τον κωδικό τους ανά χείρας πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να δουν τις βαθμολογιες τους.

Οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων 2018 τονίζει στην εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας, θα γίνει την Παρασκευή.

«Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων» όπως αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, η οποία στάλθηκε στα Λύκεια.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...