Home / HEADER-NEWS / Τι θα ισχύσει για τις ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Λύκεια εντός θερινής περιόδου. Τι ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ

Τι θα ισχύσει για τις ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Λύκεια εντός θερινής περιόδου. Τι ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε: 5:41 μμ Ιούνιος 29th, 2018  


Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 16-7-2018), τα Λύκεια θα λειτουργήσουν ως εξής :

– Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 9-7-2018 καθώς και τη Δευτέρα 16-7-2018, με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

– Είναι ευνόητο ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτές τις 2 μέρες (δηλαδή μόνο για τις 9 και 16 Ιουλίου) για μη χρήση θερινής άδειας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΔΕ ΔΡΑΜΑΣ

Η ΟΛΜΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ

Για την εργασιακή απασχόληση των εκπαιδευτικών στην περίοδο της θερινής άδειας

Το διδακτικό έτος των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Στις σχολικές μονάδες υπάρχουν υποχρεώσεις που προκύπτουν από διαδικασίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ), των εγγραφών των μαθητών στα ΕΠΑΛ κ.λπ.

Η θερινή εργασία των εκπαιδευτικών, πέραν της εφημερίας που έχει αναθέσει ο σύλλογος διδασκόντων στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, μπορεί να νοηθεί μόνο αμειβόμενη όπως προβλέπεται απ’ τις κείμενες διατάξεις.

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν υποχρεούται κανείς εκπαιδευτικός να παρέχει υπηρεσίες στο σχολείο του.

ΟΛΜΕ

fresh-education.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...