Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 24/10/2019, 01:57


Home / Featured / Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. να μην παραδώσουν βαθμολογίες Β εξαμήνου οι εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν πληρώνει και δεν εξέδωσε συμβάσεις

Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. να μην παραδώσουν βαθμολογίες Β εξαμήνου οι εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν πληρώνει και δεν εξέδωσε συμβάσεις

Δημοσιεύτηκε: 8:28 μμ Ιούνιος 13th, 2018  


Κορυδαλλός, 11 Ιουνίου 2018
Αρ. Πρωτοκόλλου: 24/2018

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εκπαιδευτών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. (Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ.) σε έκτακτη Συνεδρίαση του την 11/06/2018, αφού έλαβε υπόψη ότι:

1. Η Γενική Συνέλευση που έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί την 10/06/2018 δεν είχε Απαρτία και η επόμενη θα γίνει σε χρόνο που δεν θα μπορούμε να πάρουμε απόφαση για κινητοποιήσεις.

2. Ο κ. Ζέρβας έχει καταστεί αναξιόπιστος, αφού όπως διαπιστώσαμε δεν ίσχυαν όσα μας είπε στην πρώτη μας συνάντηση για τις πληρωμές μας και την ύπαρξη χρημάτων στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

3. Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κατέστη αναξιόπιστο αφού δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανακοίνωση που έβγαλε ότι θα πλήρωνε όλους τους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές εντός Μαΐου.

4. Στη συνάντηση με τον κ. Μπαξεβανάκη δεν υπήρξε καμία συγκεκριμένη δέσμευση εκ μέρους του.

5. Ακόμα δεν έχουμε λάβει τις υπογεγραμμένες Συμβάσεις του 1ου εξαμήνου και δεν έχουμε υπογράψει Σύμβαση για το 2ο Εξάμηνο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συγκρότηση Ομάδας Χάραξης Πολιτικής στο πλαίσιο οργάνωσης και συντονισμού του αναπτυξιακού προγραμματισμού και της σύστασης των οργάνων κατάρτισης του ΕΣΠΑ

6. Χωρίς αντίγραφο Σύμβασης οι Συνάδελφοι μας που θα μπουν σε Ανεργία και θα θελήσουν να πάρουν επίδομα Ανεργίας, δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση και κινδυνεύουν να χάσουν το επίδομα.

7. Θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να πιέσουμε το Υπουργείο πέραν των τηλεφωνημάτων που ούτως ή άλλως συνεχίζουμε ή των συναντήσεων που επιδιώκουμε, για να λάβουμε δεσμεύσεις.

8. Η κινητοποίηση αυτή θα πρέπει να έχει τον ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο στους Σπουδαστές μας και την Εκπαιδευτική διαδικασία.

Αποφασίζουμε κατά πλειοψηφία:

Καλούμε τους Συναδέλφους να μην παραδώσουμε βαθμολογίες 2ου εξαμήνου μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας υπογεγραμμένες τις Συμβάσεις και του 1ου και του 2ου Εξαμήνου.

Επισημαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν κυρώσεις σε κανέναν, αφού δεν μπορούν να σε εγκαλέσουν ότι δεν τηρείς την Σύμβαση σου από τη στιγμή που δεν την έχεις λάβει στα χέρια σου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Erasmusdays 2019 στο 62ο Γυμνάσιο Αθηνών

Άλλωστε απλά ζητάμε να τηρήσει το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. την νομιμότητα και την δέσμευση του όπως αυτή καταγράφεται στην ανακοίνωση του, ότι θα αποπληρωθούν όλοι οι Εκπαιδευτές μέχρι τέλος Ιουλίου και για τα δύο Εξάμηνα.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό λογικά εντός του Ιουνίου θα πρέπει να μας δοθούν υπογεγραμμένες Συμβάσεις.

Επομένως εφόσον το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. τηρήσει την υπόσχεση του καμία διαταραχή στην Εκπαιδευτική διαδικασία δεν θα υπάρξει!

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
(Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.Β.Μ.Δ)»
Αρ. Απόφ. Μον. Πρωτ. Πειρ. 5581/2011
Α.Φ.Μ. 997036289
Τ.Θ. 91760 / Τ.Κ. 18102 Κορυδαλλός, τηλ. 6937202392, 6972813277
E-mail: info@sediek.gr

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Αικ. Βασιλείου Αθαν. Σπυριδάκης


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Προκήρυξη Οργανικών Κενών Σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης ΠΕ Δυτ. Θεσ/κης

Προκηρύσσουμε τις παρακάτω κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70, ΠΕ70 ΕΑΕ (Τ.Ε.), ...