Home / Featured / Προχωρούν σε ανακοινώσεις για λύσεις συμβάσεων αναπληρωτών και δικαιολογητικά οι Διευθύνσεις

Προχωρούν σε ανακοινώσεις για λύσεις συμβάσεων αναπληρωτών και δικαιολογητικά οι Διευθύνσεις

Δημοσιεύτηκε: 4:03 μμ Ιούνιος 19th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Την Πέμπτη 21/6 είναι η τελευταία μέρα των συμβάσεων εργασίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης. Ήδη αρκετές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν προχωρήσει στην ανάρτηση σχετικών πληροφοριών για τους αναπληρωτές όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω:

ΑΘΜΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα λάβουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, για την εγγραφή τους στον ΟΑΕΔ, την Παρασκευή 22 Ιουνίου από την υπηρεσία μας. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να προσέλθουν παρακαλούνται να μας αποστείλουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία της ταχυδρομικής διεύθυνσης που επιθυμούν να παραλάβουν τα δικαιολογητικά (απλά ταχυδρομικά ή με άλλο τρόπο). Το πιστοποιητικό προϋπηρεσίας θα τους ταχυδρομηθεί στη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας (που έχουν δηλώσει) εντός του μηνός Ιουλίου.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί, ενόψει της λήξης του διδακτικού έτους και της επικείμενης απόλυσης τους, ότι θα μπορούν να παραλάβουν τα σχετικά με την απόλυση δικαιολογητικά από Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 από τις 8:00π.μ. έως και 14:00μ.μ. από την Γραμματεία του Διευθυντή.

Τα δικαιολογητικά θα δίνονται αυτοπροσώπως ή σε περίπτωση αδυναμίας του εκπαιδευτικού, θα πρέπει το άτομο που θα τα παραλάβει να έχει εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής.

ΑΘΜΙΑ Β ΑΘΗΝΑΣ

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μας ότι τα έγγραφα απόλυσής τους, θα τους επιδοθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίουαπό τις 10:00 έως τις 14:30, στα γραφεία της Διεύθυνσής μας (Αγίων Αποστόλων και Ανάφης, Ν. Ηράκλειο).

check Προσοχή: Ειδικά για το ΕΒΠ και ΕΕΠ, τα έγγραφα θα επιδοθούν την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:30.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...