Τελευταία Νέα

Κυριακή, 11/04/2021, 13:06


Home / HEADER-NEWS / Πότε μπορεί να δοθεί 6μηνη παράταση στις θέσεις σχολικών συμβούλων κλπ

Πότε μπορεί να δοθεί 6μηνη παράταση στις θέσεις σχολικών συμβούλων κλπ

Δημοσιεύτηκε: 8:57 μμ Ιούνιος 2nd, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Διατηρείται η διάταξη που προβλέπει ότι ναι μεν καταργούνται οι σχολικοί σύμβουλοι, ΚΕΔΔΥ, ΚΕΠΛΗΝΕΤ κλπ το αργότερο μέχρι την 1η-9-2018 ωστόσο με απόφαση του Υπουργού
Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης ή απόσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών. 

Σχόλιο xenesglosses.eu: Άρα αν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στελέχωσης των νέων Δομών το αργότερο που μπορούν να διατηρηθούν οι υπάρχουσες είναι ο Φεβρουάριο του 2019 αν υπολογίσουμε την 6μηνη παράταση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Oι συντελεστές για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Ακολουθεί το χωρίο που περιέχει τη σχετική πρόβλεψη:

Η παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παρ. 2 του άρθρου 17 και η έναρξη της πλήρους λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ. πραγματοποιείται το αργότερο έως την 1η -9-2018 και διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης ή απόσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το ...