Home / HEADER-NEWS / Μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Εκπαίδευση 300 νέων Επιμορφωτών Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε. και νέος πίνακας γεωγραφικής κατανομής

Μετάθεση καταληκτικής ημερομηνίας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Εκπαίδευση 300 νέων Επιμορφωτών Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε. και νέος πίνακας γεωγραφικής κατανομής

Δημοσιεύτηκε: 11:02 πμ Ιούνιος 16th, 2018  


Γίνεται γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εκπαιδευθούν ως επιμορφωτές Β’ επιπέδου ΤΠΕ, μετατίθεται για την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ώρα 16:00.

Επίσης, αντικαθίσταται ο Πίνακας 2, του Παραρτήματος Γ της Π647/04.06.2018 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ, ο οποίος αφορά στην γεωγραφική κατανομή των εκπαιδευτικών που πρόκειται να εκπαιδευθούν ως επιμορφωτές για τις συστάδες 6 έως 12 (νέο-εισερχόμενοι στην επιμόρφωση κλάδοι εκπαιδευτικών).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τον νέο Πίνακα εδώ.
(Απόφαση Π703/14.06.2018 του Ι.Τ.Υ.Ε. – «Διόφαντος», δικαιούχου της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ψηφιακών τεχνολογιών στη διδακτική πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020).

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση http://e-pimorfosi.cti.gr/mis, ενώ Οδηγίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, είναι διαθέσιμες εδώ.

Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (http://e-pimorfosi.cti.gr -> επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...