Συνεχίζονται οι διορισμοί των εκπαιδευτικών από τον ΑΣΕΠ 2008

Δημοσιεύτηκε:

10:30 πμ Μάιος 12th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Συνεχίζονται οι διορισμοί των εκπαιδευτικών επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 2008 προς αναπλήρωση θέσεων που δεν καλύφθηκαν από διοριστέους του διαγωνισμού. Όπως πρώτο έγραψε το xenesglosses.eu χθες είχαμε την έκδοση δυο αποφάσεων του ΑΣΕΠ για διορισμούς εκπαιδευτικών τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σημειώνουμε ότι αυτό οφείλεται σε απόφαση παράτασης της μεταβατικής περιόδου που υπέγραψε ο Κώστας Γαβρόγλου τέλη Φεβρουαρίου.

Στην απόφαση αναφέρονταν ότι παρατείνεται η μεταβατική περίοδο της παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 τ. Α΄) έως και το σχολικό έτος 2017-2018, κατά το μέρος που αφορά στους διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από τους πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008, για τους οποίους δεν έχουν καλυφθεί οι προκηρυχθείσες θέσεις.

Το σχολικό έτος λήγει στις 31 Αυγούστου του 2018, οπότε μέχρι και αυτή την ημερομηνία, αν δεν έχουμε νέα απόφαση για παράταση της μεταβατικής μπορούν να γίνονται διορισμοί εκπαιδευτικών από τον ΑΣΕΠ 2008 για θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί.

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε αναπλήρωση διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια. Ξεκινάνε οι ενδοσχολικές
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

8.000 εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο

Eνημέρωση  σχετικά με την  εφαρμογή e-eggrafes Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό ...

Μοιράσου!