Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 00:09Συγκεντρωνόμαστε Τετάρτη 16/5, 6.30μμ, στην Γκράβα για να ακουστεί ο εκπαιδευτικός αντίλογος

Δημοσιεύτηκε:

8:58 μμ Μάιος 15th, 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

1ου, 3ου, 4ου, 5ου

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Κόρακα και Παπαναστασίου

Τηλέφωνο – Φαξ: 2108319372    

 e-mail: sylaristo@gmail.com

http://www.sylaristotelis.com

                                                                                                                          

Αθήνα, 14-5-2018

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

Θέμα: Συγκεντρωνόμαστε Τετάρτη 16/5, 6.30μμ, στην Γκράβα για να ακουστεί ο εκπαιδευτικός αντίλογος απέναντι στην κυβερνητική φιέστα της 16/5, στην Γκράβα, με ομιλητή τον Κ. Γαβρόγλου

O Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου είναι ομιλητής σε κυβερνητική προπαγανδιστική φιέστα για τις «μεταρρυθμίσεις» που προωθούνται στην εκπαίδευση, την Τετάρτη 16/5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας.

Πρόκειται να εκθειάσει την νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Παιδείας σε αγαστή συνεργασία με τα κλιμάκια του ΟΟΣΑ: Την πολιτική των μεγάλων περικοπών σε όλες τις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης, της παρατεταμένης αδιοριστίας και ομηρίας των αναπληρωτών, των συμπτύξεων, συγχωνεύσεων και μετακινήσεων μαθητών, της υπονόμευσης στην πράξη του δίχρονου νηπιαγωγείου, την πολιτική της  αξιολόγησης, της “αυτονομίας” και της “αποκέντρωσης” που καθιστούν την εκπαίδευση ως εμπoρευματοποιημένη ζώνη, την πολιτική που στερεί μορφωτικά δικαιώματα από τους μαθητές μας και απαξιώνει τους εκπαιδευτικούς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συμπλήρωση απόφασης για τις πανελλαδικές υποψηφίων ΕΠΑΛ

Το εκπαιδευτικό κίνημα θα είναι εκεί, όχι  για να χειροκροτήσει, αλλά για καταγγείλει αυτήν την πολιτική προβάλλοντας τα ιστορικά μας αιτήματα και υπερασπίζοντας τους αγώνες μας, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις κυβερνήσεις που τις εφαρμόζουν.

Καλούμε τα εκπαιδευτικά σωματεία, τις συλλογικότητες της περιοχής και τους φορείς του εκπαιδευτικού κινήματος να διαμαρτυρηθούμε από κοινού για την πολιτική αυτή,  συναντώμενοι-ες  την Τετάρτη 16/5, 6.30μμ, στην Γκράβα (Ταϋγέτου και Πασσώβ). Για να ακουστεί ο εκπαιδευτικός αντίλογος. Για να σπάσουμε το κλίμα των κυβερνητικών μονολόγων και του αυταρχισμού απέναντι στους αγώνες μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η πρόεδρος                                   Ο γραμματέας

           Ρέππα Ντίνα                            Σακαρετσάνος Λάμπρος

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων Διευθυντών Σ.Δ.Ε.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε απο το επισυναπτόμενο αρχείο: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διευκρινίσεις ...

Μοιράσου!