Τελευταία Νέα

Thursday, 05/24/18, 05:42Ιδρύεται Καλλιτεχνικό Σχολείο στην Κοζάνη

Δημοσιεύτηκε:

1:57 μμ Μάιος 14th, 2018

Mετά την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, η Κοζάνη αποκτά το δικό της Καλλιτεχνικό Σχολείο. Γίνεται η τρίτη πόλη στην ελληνική περιφέρεια που κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό εκπαιδευτικό «εργαλείο».
Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, υπέγραψε την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης και τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ.
Έτσι από τη νέα χρονιά ένας σημαντικός αριθμός μαθητών θα έχει την δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιαίτερη εμπειρία ενός καλλιτεχνικού σχολείου.
Η Π.Ε. Κοζάνης διαθέτει πλέον δύο σημαντικά Μουσικά Σχολεία και ένα Καλλιτεχνικό και αποκτά σημαντικό πανελλαδικό προβάδισμα στην λειτουργία Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.
Η κυβέρνηση συνομιλεί με τις τοπικές κοινωνίες και επιχειρεί στο πλαίσιο της δίκαιης ανάπτυξης να ενθαρρύνει και να συμβάλλει στην ιδιαίτερη ανάπτυξη κάθε περιοχής.
Η επένδυση και η πίστη στην βελτίωση και ανάπτυξη σε υψηλό επίπεδο, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής μας.
Ακολουθεί η ολοκλήρωση του διαλόγου για την επόμενη μέρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου η αναβάθμισή του θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο αναβάθμισης και του συνολικού εκπαιδευτικού χάρτη της περιοχής.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη
Σκηνοθέτη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε.Κοζάνης
Μέλους Διαρκών Επιτροπών
Μορφωτικών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών υποθέσεων
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν τα τρία μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλαδικές 2018. Δείτε τα
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων Διευθυντών Σ.Δ.Ε.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε απο το επισυναπτόμενο αρχείο: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ενημέρωση ...

Μοιράσου!