Home / Featured / Έρχονται προσλήψεις εκπαιδευτικών πληροφορικής και αγγλικών με δωρεάν μαθήματα στο Γυμνάσιο

Έρχονται προσλήψεις εκπαιδευτικών πληροφορικής και αγγλικών με δωρεάν μαθήματα στο Γυμνάσιο

Δημοσιεύτηκε: 11:57 μμ Μάιος 23rd, 2018  


Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής και ξένης γλώσσας (αγγλικών) θα προσφέρει το Υπουργείο Παιδείας στους μαθητές της Γ Γυμνασίου μετά τη λήξη των μαθημάτων από το Σεπτέμβριο.

Την είδηση αυτή έδωσε ο Υπουργός Παιδείας  σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Από τα λεγόμενα του Υπουργού αντιλαμβανόμαστε ως xenesglosses.eu ότι το πρόγραμμα θα λειτουργεί σαν την πρόσθετη διδακτική στήριξη αφού αν σε ένα σχολείο οι εγγραφές δεν είναι πολλές τα μαθήματα θα γίνονται σε παρακείμενα σχολεία ώστε να υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός μαθητών.

Το πρόγραμμα αυτό ενισχύει το σχολείο δήλωσε ο Κώστας Γαβρόγλου ενώ τα μαθήματα αυτά θα οδηγούν σε κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και πληροφορικής.

 


 

Ένα σχόλιο

  1. Ελεύθερος

    Μόνο να είναι αυστηροί οι κανόνες, για να μην εκφυλιστεί και μάλιστα αμέσως ο θεσμός, όπως συμβαίνει συνήθως με τα δωρεάν παρεχόμενα μαθήματα και όλες τις παροχές. π.χ. Ολοήμερο Τμήμα Δημοτικού Σχολείου. Στα τμήματα ξένων γλωσσών και Πληροφορικής να γίνονται δεκτοί και να παραμένουν μετά το κάθε τρίμηνο (όχι τετράμηνο, είναι πολύ αργά!) μόνο οι μαθητές που όντως ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για την απόκτηση του αντίστοιχου πιστοποιητικού, όχι οι χαβαλετζήδες που δεν τους αντέχουν στο σπίτι οι γονείς τους! Να δίνουν επαναληπτικές εξετάσεις αρχάς Δεκεμβρίου στην διδαχθείσα ύλη, και όποιος δεν πιάνει την αυξημένη βάση (14/20) να διαγράφεται αυτομάτως, και να έχει δικαίωμα εγγραφής μόνο του χρόνου ξανά, και αφού ικανοποιηθούν πρώτα οι αιτήσεις των άλλων και μόνον εφ’ όσον περισσεύουν θέσεις.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...