Τελευταία Νέα

Τρίτη, 13/04/2021, 10:34


Home / Featured / Επόμενος στόχος η μείωση ωραρίου χωρίς μείωση αποδοχών

Επόμενος στόχος η μείωση ωραρίου χωρίς μείωση αποδοχών

Δημοσιεύτηκε: 2:49 μμ Μάιος 22nd, 2018  


Τη μείωση ωραρίου κατά 2,5 ώρες την εβδομάδα χωρίς τη μείωση των αποδοχών εξετάζει η κυβέρνηση.  Η παραπάνω είδηση βγήκε από συνέντευξη του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδη  στο ραδιοφωνικό σταθμό το Κόκκινο.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού στην μετά το μνημόνιο εποχή, «πιλότος» θα είναι μεταξύ άλλων η μείωση ωραρίου χωρίς μείωση αποδοχών που εφάρμοσε η Παπαστράτος, όπως προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται stokokkino.gr «πέρα από το ύψος των αποδοχών και την επαναφορά της ισχύος των κλαδικών συμβάσεων, ο κ. Νεφελούδης αναφέρθηκε επίσης σε «ένα σημείο πολύ σημαντικό, αφορά αυτό που είναι πιλότος για εμάς, αυτό που ανακοίνωσε η Παπαστράτος, μείωση ωραρίου χωρίς μείωση μισθού». «Είναι πολύ σημαντική εκδοχή, που θέλουμε να συζητήσουμε, η μείωση από τις 40 στις 37,5 ώρες εβδομαδιαίως», όπως τόνισε».
Ακούστε εδώ τις δηλώσεις
Πηγή: stokokkino.gr

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανοίγουν τα Λύκεια από τη Δευτέρα 12 Απριλίου - Πότε αναμένεται να ανοίξουν Γυμνάσια, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής θα εισηγηθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης

Το άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής, θα εισηγηθεί στην επιτροπή ...