Home / HEADER-NEWS / Οι επιστημονικές ενώσεις Γαλλικής Γλώσσας για τη συνάντηση τους στο Υπουργείο και την απόδοση οργανικών θέσεων σε μεταταγμένους εκπαιδευτικούς

Οι επιστημονικές ενώσεις Γαλλικής Γλώσσας για τη συνάντηση τους στο Υπουργείο και την απόδοση οργανικών θέσεων σε μεταταγμένους εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε: 11:47 πμ Μάιος 18th, 2018  


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – www.apf.grhttp://www.apf.gr/
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – www.pasykaga.grhttp://www.pasykaga.gr/
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – www.aplf.grhttp://www.aplf.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ05 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Την Τρίτη 15/5/2018 μέλη των Δ.Σ. των επιστημονικών ενώσεων των εκπαιδευτικών ΠΕ05 σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας έλαβαν την διαβεβαίωση ότι το προσεχές χρονικό διάστημα το ΥΠΠΕΘ θα ολοκληρώσει τη διαδικασία απόδοσης των οργανικών θέσεων στους μεταταγμένους συναδέλφους των μη κοινών ειδικοτήτων – όπως αυτές είχαν συσταθεί ανά ειδικότητα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης σύμφωνα με το ΦΕΚ 3391/τΒ’/20-10-2016.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται άμεσα να υπογραφεί το ΦΕΚ της απόδοσης των εν λόγω οργανικών θέσεων που επιλύει πλέον οριστικά και βάζει τέρμα στο συνεχές καθεστώς εργασιακής ομηρίας και υπηρεσιακής ανασφάλειας που βίωσαν οι μεταταγμένοι συνάδελφοι μας για μια ολόκληρη πενταετία.

Οι επιστημονικές ενώσεις των εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας χαιρετίζουμε τα μέλη μας που στήριξαν τις πρωτοβουλίες μας, εμπιστεύτηκαν τον σχεδιασμό των ενεργειών μας και αγωνίστηκαν μαζί μας μέχρι την δίκαιη επίλυση του μείζονος ζητήματος των oριστικών-οργανικών τοποθετήσεων μας.

Δεν θα παραλείψουμε επίσης να απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό και στους συναδέλφους των ειδικοτήτων που συμπορεύτηκαν μαζί μας, αποδεικνύοντας πως κάθε νίκη απαιτεί πάντοτε συλλογική δράση και συμμετοχή.

Οι Επιστημονικές Ενώσεις των Εκπαιδευτικών ΠΕ05


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...