Home / HEADER-NEWS / Δημοσιοποίηση Αιτημάτων Για Αμοιβαία Μετάταξη Στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή Για Την Κινητικότητα Του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Δημοσιοποίηση Αιτημάτων Για Αμοιβαία Μετάταξη Στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή Για Την Κινητικότητα Του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Δημοσιεύτηκε: 1:04 μμ Μάιος 24th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 2 του ν. 4440/2016 «Ο υπάλληλος που επιθυμεί να μεταταγεί σε άλλη υπηρεσία με τη διαδικασία του παρόντος άρθρου, υποβάλλει αίτηση στην Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, η οποία δημοσιοποιεί το αίτημα του υπαλλήλου, με ανάρτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή για την κινητικότητα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προς το φορέα του υπαλλήλου που ζήτησε αρχικά την αμοιβαία μετάταξη.».

Κατόπιν τούτου και μετά τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας, σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο http://apografi.gov.gr/index.php/esk/mutual_transfers.html αναρτήθηκαν τα αιτήματα υπαλλήλων για αμοιβαία μετάταξη σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις. Στον ίδιο σύνδεσμο υπάρχει και η επιλογή «Αίτηση Αμοιβαία Μετάταξη», όπου οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προς το φορέα του αιτούντος την αμοιβαία μετάταξη.

Τα εν λόγω αιτήματα θα παραμείνουν αναρτημένα για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τις θέσεις που αναρτώνται, η διαδικασία της αμοιβαίας μετάταξης δύναται να ολοκληρωθεί πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δύο (2) μηνών. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στην αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/129/οικ.9359/6.3.2018 (883Β΄ 2018) Υπουργική Απόφαση.

Τα Υπουργεία παρακαλούνται να κοινοποιήσουν αμελλητί την παρούσα στα νομικά πρόσωπα που εποπτεύουν καθώς επίσης οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στη χωρική τους αρμοδιότητα.

Η παρούσα εγκύκλιος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας μας: www.minadmin.gov.gr, στη διαδρομή: Διοικητική Ανασυγκρότηση – Ανθρώπινο Δυναμικό – Υπηρεσιακές Μεταβολές – Κινητικότητα.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...