Home / Featured / Ο Δήμαρχος σπιλώνει την υπόληψη γονέων, διευθυντή και μαθητών. Ο Σ. Δ. ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες

Ο Δήμαρχος σπιλώνει την υπόληψη γονέων, διευθυντή και μαθητών. Ο Σ. Δ. ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες

Δημοσιεύτηκε: 2:36 μμ Μάιος 20th, 2018  


Η ένωση Γονέων Μαρκοπούλου έστειλε στο xenesglosses.eu την ανακοίνωση της για το περιστατικό που συνέβη σε σχολική εκδρομή, γυμνασίου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Προς

ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ Σ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αρ.πρωτ:22

ΘΕΜΑ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αξιότιμοι,      

Εδώ και κάποιες ημέρες  παρακολουθούμε το παραλήρημα του Δημάρχου Μαρκόπουλου, επιδιώκοντας να παρέμβει με τον χειρότερο τρόπο σε λεπτά θέματα που αφορούν αποκλειστικά στην εκπαιδευτική κοινότητα και συγκεκριμένες οικογένειες μαθητών.

Κατηγορεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διευθυντές και γονείς ότι προσπαθούν να συγκαλύψουν ένα γεγονός το οποίο χρήζει λεπτών και προσεκτικών χειρισμών.

Φυσικά και δε θα έπρεπε να βγει ανακοίνωση από κανέναν, σε μία προσπάθεια διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων των μαθητών.

Από πότε αυτό λέγεται συγκάλυψη ή κουκούλωμα;

Η ενημέρωση μας λοιπόν για το θέμα που δημιουργήθηκε στην τριήμερη εκδρομή των μαθητών του Γυμνασίου, το χρονικό διάστημα 03/05-05/05/18 ,διαμορφώνεται από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17/05/2018 στο Γυμνάσιο Μαρκόπουλου στις 20:00 παρουσία των Συλλόγων Γονέων, Διευθυντών Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κου Καπέλλα Στέφανου, είναι ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

Να τονιστεί ότι όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι με την υπόθεση, δηλαδή ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κος Καπέλλας Στέφανος, οι Αρμόδιες Δομές της Διεύθυνσης, το Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου και οι Γονείς των εμπλεκόμενων μαθητών καθώς και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου ενημερώθηκαν άμεσα με την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή.

Η Ένωση Γονέων Δήμου Μαρκόπουλου με τα μέλη της, παρακολουθεί διακριτικά τα γεγονότα, σεβόμενη ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ του σχολείου, οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παρόλα αυτά η Ένωση δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε όλη αυτή την προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψης Γονέων, Διευθυντών και πάνω από όλα των ίδιων των ΠΑΙΔΙΩΝ.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Συλλόγους Γονέων του Δήμου μας, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ανεξαρτήτως παρατάξεως,όλους τους φορείς του Μαρκόπουλου, την Εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαιτέρως τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κο Καπέλλα  Στέφανο,να καταδικάσουν με όλη τους την δύναμη την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, η οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να προσκομίσει πολιτικά οφέλη (βλέπε Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές).

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ της Ένωσης Γονέων

Η Πρόεδρος                                                                               Ο Γραμματέας

Μ. Βαμποράκη                                                                            Β. Γαλανάκης

Πόλεμος ανακοινώσεων σχετικά με περιστατικό σε σχολική εκδρομή. Ποιος θα προστατεύσει το σχολείο, τον Σ.Δ. και τη μαθήτρια;


 

Ένα σχόλιο

  1. Ελεύθερος

    Παρακαλάω τον Θεό μη τυχόν και αναλάβει τα της Παιδείας η διαβόητη τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτοί οι τενεκέδες δήμαρχοι είναι ικανοί για τέτοια και χειρότερα.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...