Home / Featured / Διευθύντρια απειλεί μη υπάκουους μαθητές με επιστροφή μέσω ΚΤΕΛ από τα Γιάννενα στον Τύρναβο

Διευθύντρια απειλεί μη υπάκουους μαθητές με επιστροφή μέσω ΚΤΕΛ από τα Γιάννενα στον Τύρναβο

Δημοσιεύτηκε: 11:57 μμ Μάιος 11th, 2018  


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του paidis.com έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει καταγγελία που θέλει τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου να μοιράζει προς υπογραφή υπεύθυνες δηλώσεις σε γονείς μαθητών, στις οποίες αναφέρεται ότι όποιο παιδί δεν είναι «υπάκουο» στην επερχόμενη εκδρομή που θα διεξάγει το σχολείο στα Γιάννενα τη Δευτέρα, θα γυρίζει πίσω στον Τύρναβο με… ΚΤΕΛ!

Σύμφωνα με το paidis.com, η κατάσταση στο σχολείο είναι τεταμένη.

Η διευθύντρια έστειλε παράλληλα και σχετική επιστολή στους γονείς όπου αναφέρει ότι «αν το παιδί τους δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής τότε θα το βάλει στο λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι και ο γονέας θα είναι υπεύθυνος για να το παραλάβει, αφού προηγουμένως ενημερωθεί!!!»

Ήδη κάποιοι γονείς αντέδρασαν και αρνήθηκαν να υπογράψουν μία τέτοια δήλωση, η οποία, όπως υποστηρίζουν, δεν έχει κάποιο νομικό έρεισμα. Μάλιστα επικοινώνησαν με υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι έδειξαν να ξαφνιάζονται με την ενέργεια της Διευθύντριας.

Η ίδια μάλιστα ξεκαθάρισε σε μητέρα που αντιδρά, ότι το παιδί της δεν θα πάει στην εκδρομή, κάνοντας ακόμη πιο τεταμένη την όλη κατάσταση, αφού η εν λόγω μητέρα δήλωσε ότι θα προχωρήσει σήμερα σε καταγγελίες στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την οποία ήδη επικοινώνησε τηλεφωνικά.

Πάντως δεν φαίνεται ότι η υπεύθυνη δήλωση είναι το μοναδικό περιστατικό, αφού πριν λίγες ημέρες η διευθύντρια απαγόρευσε σε άλλον μαθητή να πάρει μέρος στην εκδρομή, επειδή δημιούργησε κάποια προβλήματα στην τάξη του, προκαλώντας και σε αυτή την περίπτωση την αντίδραση του γονέα!

Η δήλωση που ζητάει η Διευθύντρια να υπογράψουν οι γονείς:

 πηγή: paidis.com

 


 

5 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια.

  2. Ελεύθερος

    Έτσι πρέπει. Δεν πρέπει να χαϊδεύουμε τα φαινόμενα χουλιγκανισμού. Πρέπει οι έφηβοι να αισθάνονται υπεύθυνοι και υπόλογοι των πράξεών τους, και όχι να αφήνονται να διαλύουν ατιμωρητί τις δραστηριότητες του σχολείου.

  3. Πολύ καλά έκανε!!!

  4. Χίλια μπράβο στη διευθύντρια!!!

  5. Ηρακλής. Ποϊρίδης

    Δηλαδή οι γονείς είναι ανεύθυνοι; μακριά από εμάς κι ας λύσουν το πρόβλημα άλλοι; Τι ακριβώς θα καταγγείλει στη Δευτεροβάθμια; Ποιοί είναι οι υπάλληλοι του Υπουργείου που δήλωσαν άγνοια; Ας πάνε σύνοδοι οι υπάλληλοι τότε. Και από πότε ένας υπάλληλος έχει άποψη για τη διοίκηση του σχολείου; Κάτι δεν πάει καλά εδώ, και δεν είναι η Διευθύντρια!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...