Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 18:51Βιογραφικό σημείωμα και υποψηφιότητα αναπληρωτή για εκκλησιαστικά σχολεία. Τι πρέπει να ξέρετε

Δημοσιεύτηκε:

1:58 μμ Απρίλιος 14th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Βιογραφικό σημείωμα πρέπει να στείλουν όσοι επιθυμούν να εργαστούν σε εκκλησιαστικά σχολεία. Μάλιστα σε περίπτωση μη αποστολής βιογραφικού σημειώματος, καταχώριση των προτιμήσεων για τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης δεν θα ληφθεί υπόψη.

Η αποστολή των προαναφερθέντων δικαιολογητικών μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά το χρονικό διάστημα δήλωσης περιοχών προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2018-2019.

Επειδή το xenesglosses.eu έχει δεχθεί πολλά ερωτήματα για το τι πρέπει να γράψουν οι υποψήφιοι στο βιογραφικό σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο  το περιεχόμενο του βιογραφικού σημειώματος θα πρέπει  να εναρμονίζεται με τις διατάξεις της αριθ. 67728/Α2/11-6-2010 απόφασης Υπουργού Παιδείας (ΦΕΚ 863 Β’).

Ας δούμε τι αναφέρεται στη διάταξη αυτή:

Καθορίζουμε τα ελάχιστα στοιχεία που θα πρέπει να δηλώνονται στο βιογραφικό σημείωμα των υποψηφίων, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών που συντάσσονται από το Α.Σ.Ε.Π. και επιθυμούν να διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις των εκκλησιαστικών γυμνασίων και γενικών εκκλησιαστικών λυκείων ή να προσλαμβάνονται σε αυτά ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί.

Το καθ’ ύλη αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο αξιολογεί την αίτηση κάθε υποψηφίου προκειμένου να διαπιστώσει, από την εξέταση των δηλουμένων στοιχείων, αν μπορεί να ανταποκριθεί στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα στα εκκλησιαστικά σχολεία και αν πράγματι έχει έφεση να υπηρετήσει σε αυτά και να συμμετέχει δημιουργικά στις λατρευτικές και άλλες δραστηριότητές τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  29/5 η έναρξη των απολυτηρίων εξετάσεων για τους μαθητές των ΓΕΛ. Πότε θα ολοκληρωθούν

Κατά την αξιολόγηση λαμβάνονται υπόψη η γενική μόρφωση, η εργατικότητα, η επιστημονική κατάρτιση του υποψηφίου σε επί μέρους εκκλησιαστικά ζητήματα, καθώς και η ευσυνειδησία, η ειλικρίνεια, η ανιδιοτέλεια, το ήθος και η αφοσίωσή του στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Δείτε εδώ τη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Εκκλησιαστικά σχολεία και αναπληρωτές. Τι πρέπει να ξέρετε

          

     

Ένα σχόλιο

  1. Θεόδωρος

    Καλημέρα! Τι πρέπει να περιέχει το βιογραφικό σημείωμα; Τι μπορούμε να αναφέρουμε σχετικά με τους λόγους που επιθυμούμε να εργαστούμε σε εκκλησιαστικά σχολεία;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ξένες γλώσσες “Περισσότερες ώρες στο δημοτικό, λιγότερες στο γυμνάσιο, ελάχιστες στο λύκειο”

Τα φροντιστήρια έχουν υποκαταστήσει το σχολείο στη διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Μάλιστα, ...

Μοιράσου!