Μπαξεβανάκης “Δυνατότητα για 15000 μόνο μόνιμους διορισμούς. Οι υπόλοιποι θα μας κατηγορούν”

Δημοσιεύτηκε:

10:52 μμ Απρίλιος 23rd, 2018

Σχολικές μονάδες και ειδικά αυτές που άπτονται της αρμοδιότητας του επισκέφθηκε  στον Νομό Πέλλας ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Ο κ. Μπαξεβανάκης έκανε αναφορά για λίγες μεταθέσεις και πολλές αποσπάσεις, μιας και δεν υπάρχουν θέσεις. Απλά θα γίνει προσπάθεια στις αποσπάσεις να γίνονται με μεγαλύτερη «απλοχεριά», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός σύμφωνα με ρεπορτάζ του pellanews.gr

Στο pellanews.gr αναφέρονται τα ακόλουθα για τους διορισμούς:

Στους διορισμούς δεν υπάρχει λύση αυτή τη στιγμή, αλλά όπως σημείωσε «μετά τον Αύγουστο και την έξοδο από τα Μνημόνια θα δούμε ένα χρονοδιάγραμμα, θα δούμε αριθμούς, να γίνει κάτι». Πάντως, συνέχισε «να δώσω εικονικούς αριθμούς, από τις 110.000 αιτήσεις που υπάρχουν για αναπληρωτές υπάρχει η δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι 15.000. Οι υπόλοιποι θα μας κατηγορούν και το γνωρίζω αυτό. Αλλά αυτές είναι οι δυνατότητες, το επισημαίνω πάλι».

πηγή: pellanews.gr

Nα θυμίσουμε ως xenesglosses.eu ότι ο Υπουργός έχει αναφερθεί σε 12000-15000 διορισμούς ενώ ο προκάτοχος του Νίκος Φίλης σε 20000 διορισμούς. Οι προσλήψεις αναπληρωτών κάθε έτος είναι πάνω από 23000.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πανελλαδικές - Οι τρεις "δείκτες" που θα επηρεάσουν τις βάσεις
          

     

Ένα σχόλιο

  1. Φιλόλογος

    Γελάσαμε πρωί πρωί! Να σαι καλά Μπαξεβανάκη….

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

66 θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς στον Δήμο Χαλανδρίου

Πρόσληψη προσωπικού συνολικά εβδοµήντα πέντε (75) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ...

Μοιράσου!