Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 18:35Μέχρι τις 19/4 η προθεσμία για προκήρυξη που ενδιαφέρει φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, αγγλικής, φυσ.αγωγής, μουσικής, μαθηματικούς

Δημοσιεύτηκε:

1:10 μμ Απρίλιος 15th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Μέχρι τις 19/4 θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για προκήρυξη που ενδιαφέρει φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, αγγλικής, φυσ.αγωγής, μουσικής, μαθηματικούς.

Συγκεκριμένα ο   «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Μάνδρας –Ειδυλλίας» ανακοίνωσε  την πρόσληψη ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ορισμένου Χρόνου για τα προγράμματα «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (Κ.Δ.Α.Π.), που λειτουργούν από τον ΔΟΚΑΠΜΕ, στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2017 –
2018.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται και θα υποβάλλονται στα γραφεία του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ» (Δ.Ο.Κ.Α.Π.Μ.Ε.), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στην οδό
Στρ. Ν. Ρόκα 45 , ΤΚ 19600 , 2ος όροφος , κα Περούλη Σπυριδούλα , τηλέφωνο 2132014936 μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει την επομένη της δημοσίευσης και θα διαρκέσει έως και την 19/04/2018 .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΠΕΚ - Αγωνιζόμαστε για το δημόσιο σχολείο και για τον εκπαιδευτικό

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθούν από την αρμόδια τριμελή επιτροπή επιλογής προσωπικού , αξιολόγησης αποτελεσμάτων και διεξαγωγής συνεντεύξεων συμμετεχόντων , που ορίστηκε με την αριθμ. 75 / 2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας , την Παρασκευή 20-4-2018 και τη Δευτέρα 23-4-2018 και ώρες 10:00 έως 14:00 στο Δημαρχείο Μάνδρας στην οδό Στρ. Ν. Ρόκα 45 , ΤΚ 19600 , 1ος όροφος κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψηφίους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την ανακοίνωση στο πρόγραμμα Διαύγεια ή να την παραλάβουν , υποβάλλοντας αίτηση , από τα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Μάνδρας – Ειδυλλίας , στην οδό Στρ. Ν. Ρόκα 45 , 2ος όροφος ή από το επίσημο site του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας (www.mandraseidyllias.gr)

Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα στο τηλέφωνο 2132014936 , προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πολλαπλάσιες θέσεις για τη στελέχωση των Δομών αξιολόγησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών

Εντός των ημερών θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο που καταργεί την τιμωρητική ...

Μοιράσου!