Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 18:29Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Πως θα καταθέσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας

Δημοσιεύτηκε:

7:11 μμ Απρίλιος 5th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ηλεκτρονικά κατατίθενται και φέτος οι αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέσω του πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας. Οι αιτήσεις κατατίθενται από το διάστημα 13 έως και 30 Απριλίου. 

Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Πότε θα δηλώσουν περιοχές

Στον ιστότοπο του ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr/) έχει αναρτηθεί το Εγχειρίδιο Αίτησης Εκπαιδευτικού που περιέχει – μεταξύ άλλων – αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση των πεδίων της ηλεκτρονικής Αίτησης ένταξης του (υποψήφιου αναπληρωτή και ωρομίσθιου) εκπ/κού στους πίνακες αναπληρωτών εκπ/κών σχολ. έτους 2018-2019. Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1.Επιλέγοντας το στοιχείο Αιτήσεις, στο κεντρικό Μενού, στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας του ΟΠΣΥΔ, και κατόπιν την επιλογή Αναπληρωτή ή/και Ωρομισθίου (μόνο για τους κλάδους της Β/θμιας), παρέχονται οι δυνατότητες υποβολής Αίτησης του υποψηφίου για ένταξη  στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπ/κών σχολ. έτους 2018-2019.

2. Ο υποψήφιος μπορεί να καταχωρίζει την Αίτηση του σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής της παρούσας πρόσκλησης, με την επιλογή του πεδίου «Καταχώριση Αίτησης» στο ΟΠΣΥΔ.

3. Μετά την καταχώριση της Αίτησης ο υποψήφιος δύναται – μέσω του ΟΠΣΥΔ – να προεικονίσει ή/και να εκτυπώσει αντίγραφο αυτής με εμφάνιση του αριθμού πρωτοκόλλου και της ημερομηνίας υποβολής της.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αποκωδικοποιώντας τις δηλώσεις για το σύστημα διορισμών και τον αριθμό τους

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υποβληθεί αίτηση από τον υποψήφιο, κατά τα ανωτέρω, ο υποψήφιος δεν θα ενταχθεί στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπ/κών του σχολ.  έτους 2018-2019 (και, ως εκ τούτου, δεν θα του δοθεί, στο μεταγενέστερο χρόνο που θα ορισθεί, η δυνατότητα επιλογής περιοχών προτίμησης.

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πολλαπλάσιες θέσεις για τη στελέχωση των Δομών αξιολόγησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών

Εντός των ημερών θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο που καταργεί την τιμωρητική ...

Μοιράσου!