Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 20:42Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Πως γίνεται μεταβολή στοιχείων στο φάκελο σας

Δημοσιεύτηκε:

6:54 μμ Απρίλιος 5th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός επιθυμεί να τροποποιήσει ήδη καταχωρισμένα στοιχεία/πεδία του Φακέλου του, έχει τη δυνατότητα να το πράξει αποκλειστικά και μόνο από το μενού «Μεταβολές στοιχείων» (που βρίσκεται στην καρτέλα Προσωπικά Στοιχεία, δεξιά στο πάνω μέρος της σελίδας σε κόκκινο φόντο), επιλέγοντας Αίτημα μεταβολής στοιχείων. Προς συμπλήρωση διατίθενται συγκεκριμένες επιλογές τροποποίησης στοιχείων, οι οποίες είναι:

α. Ιθαγένεια,

β. Ελληνομάθεια,

γ. Στοιχεία πτυχίου,

δ. Παιδαγωγική Κατάρτιση,

ε. Ιδιωτική Προϋπηρεσία και

στ. Προϋπηρεσία (πλην Ιδιωτικής).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  1. Αιτήματα μεταβολής στοιχείων εξετάζονται αποκλειστικά και μόνο, εφόσον έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω της διαθέσιμης υποενότητας του φακέλου του εκπ/κού που καταγράφεται ανωτέρω.

Κατ΄ εξαίρεση, για την τροποποίηση:

  • των ιδιοτήτων της πολυτεκνίας, του γονέα ανάπηρου τέκνου, της τριτεκνίας και των ασθενειών/αναπηρίας και
  • των Προσωπικών Στοιχείων που αφορούν στην Ταυτότητα του υποψηφίου (Τύπος, ΑΔΤ και Εκδούσα Αρχή) και στα στοιχεία Επικοινωνίας,  αρκεί η καταχώριση/συμπλήρωση των κατά περίπτωση απαραίτητων πεδίων στην καρτέλα  «Προσωπικά Στοιχεία» του Φακέλου του εκπ/κού.
  1. Κατά την υποβολή αιτήματος μεταβολής στοιχείων επιλέγεται υποχρεωτικά από τον χρήστη «Δ/νση Χειρισμού Φακέλου», εφόσον δεν έχει ήδη συμπληρωθεί το σχετικό πεδίο στην καρτέλα «Προσωπικά Στοιχεία» του φακέλου του εκπ/κού.
  1. Τα υποβληθέντα αιτήματα μεταβολής στοιχείων θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά (βλ. ΚΕΦ. Γ΄ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ του  παρόντος Μέρους), τα οποία και αποστέλλονται με e-mail ή προσκομίζονται, υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή, στην οικεία Δ/νση Χειρισμού Φακέλου.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΟΛΜΕ - Να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος μεταξύ ενδοσχολικών και Πανελλαδικών εξετάσεων

Επισημαίνεται ότι:

  • το σύνολο των απαιτούμενων, ανά αίτημα μεταβολής στοιχείων, δικαιολογητικών θα προσκομίζονται/αποστέλλονται σε ένα αρχείο .pdf μέγιστης χωρητικότητας 2MB και
  • o εκπ/κός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθότητα και πληρότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών.
  1. Στην παρούσα φάση δεν παραλαμβάνονται αιτήματα μεταβολής στοιχείων για τη δημόσια προϋπηρεσία της ημεδαπής σχολικού έτους 2017-2018. Εφιστάται, δε, η προσοχή στους εκπαιδευτικούς να ελέγξουν προσεκτικά την εν λόγω προϋπηρεσία τους κατά την ανάρτηση  των προσωρινών πινάκων και – εφόσον το κρίνουν σκόπιμο – να προβούν στην απαραίτητη υποβολή σχετικής ένστασης προς το ΑΣΕΠ (βλ. Μέρος Γ΄).
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το 62ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Ουτρέχτη με όχημα το Erasmus Plus!

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι! Το σχολείο μας συμμετέχει από το 2016 σε ...

Μοιράσου!