Home / Featured / Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας στους αναπληρωτές Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης

Φάκελος αναπληρωτές 2018-19: Τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας στους αναπληρωτές Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: 7:31 μμ Απρίλιος 5th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αναρτήθηκαν σήμερα οι εγκύκλιοι κατάθεσης αιτήσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Η προθεσμία όπως πρώτο έγραψε το xenesglosses.eu είναι από 13 έως 30 Απριλίου. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναπληρωτών παρουσιάζουμε κάποια βασικά σημεία:

Ισοβαθμία στους πίνακες Ειδικής Αγωγής

Δεν είναι σπάνια η περίπτωση να ισοβαθμίσουν αναπληρωτές στην ειδική αγωγή με δεδομένο ότι το μεταπτυχιακό για τους νεοεισερχόμενους δίνει 4 μόρια και έτσι μπορεί να βρεθούν πολλοί αναπληρωτές να έχουν τα ίδια μόρια με τους συναδέλφους τους.

  • Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη γίνεται με βάση το βαθμό του πτυχίου
  • και σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας η κατάταξη γίνεται με βάση το χρόνο κτήσης του πτυχίου

Ισοβαθμία στους πίνακες Γενικής Αγωγής

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους πίνακες Γενικής Αγωγής λαμβάνεται υπόψη η ημεροχρονολογία κτήσης του πτυχίου ανά εξεταστική περίοδο (χειμερινού εξαμήνου ή εαρινού εξαμήνου ή Σεπτεμβρίου) και,

(Οι χρονικές περίοδοι των εξεταστικών περιόδων χειμερινού εξαμήνου, εαρινού εξαμήνου και Σεπτεμβρίου ορίζονται ανά ακαδημαϊκό έτος ως εξής: α) από 01/01 έως 30/04 σε εξεταστική χειμερινού εξαμήνου, β) από 01/05 έως 15/08 σε εξεταστική εαρινού εξαμήνου και γ) από 16/08 έως 31/12 σε εξεταστική Σεπτεμβρίου. Η κατάταξη των υποψηφίων τροποποιήθηκε στις ανωτέρω χρονικές περιόδους των εξεταστικών με τα κριτήρια που περιγράφονται στη με αριθμ. 9604/Ε1/20.01.2015 (ΑΔΑ:

) εγκύκλιο).

εφόσον ο χρόνος αυτός συμπίπτει για περισσότερους υποψηφίους, λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός του πτυχίου.

Σε περίπτωση σύμπτωσης σε όλα τα ανωτέρω κριτήρια, η κατάταξη γίνεται αυτόματα από το σύστημα με πρόταξη του εκπ/κού με προγενέστερη ημεροχρονολογία δημιουργίας ηλεκτρονικού φακέλου.

Εγκύκλιοι αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2018-2019


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...