Home / Featured / Ενημέρωση από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για τις αιτήσεις αναπληρωτών

Ενημέρωση από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για τις αιτήσεις αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 8:47 μμ Απρίλιος 13th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αρκετές είναι οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις ώρες που θα δέχονται δικαιολογητικά απ’ όσους αναπληρωτές απαιτούνται.

Το xenesglosses.eu άντλησε στοιχεία από τις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων:

ΔΙΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

Σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις αναπληρωτών που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, «Οι υποψήφιοι για τους οποίους τα πεδία της καρτέλας «Σπουδές/Προσόντα» δεν είναι συμπληρωμένα ή χρήζουν επικαιροποίησης (βάσει σχετικού μηνύματος που εμφανίζεται στο φάκελο), υποχρεούνται να προσκομίσουν τα βασικά δικαιολογητικά ένταξής τους σε εκπαιδευτικό κλάδο σε μια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, προκειμένου αυτή να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες καταχώρισης στο ΟΠΣΥΔ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, χρησιμοποιήστε την φόρμα προτεραιότητας για ραντεβού.

Υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται όσο διαρκούν οι αιτήσεις δηλαδή από 13/4/2018 ως 30/04/2018.

Δείτε τις Υπουργικές Αποφάσεις εδώ.

Φόρμα ραντεβού

πηγή: ΔΙΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΙΔΕ Β ΑΘΗΝΑΣ

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Αναπληρωτές και Ωρομίσθιοι  Εκπαιδευτικοί να προσέλθουν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας από την Παρασκευή 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 9:00 με 14:00 για την επικαιροποίηση/καταχώρηση των στοιχείων τους σύμφωνα με τις παρακάτω εγκυκλίους του ΥΠΠΕΘ.

  • 56262/Ε1/5-4-2018 της  Ειδικής Αγωγής
  • 56263/Ε1/5-4-2018 της Γενικής Εκπαίδευσης
  • 56265/Ε1/5-4-2018  των Μουσικών

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες των εγκυκλίων. Δείτε τις 

.

πηγή: ΔΙΔΕ Β Αθηνας

ΔΙΠΕ ΕΒΡΟΥ

Η Δ/νση Π.Ε.Έβρου ενημερώνει πως κατά την εγγραφή σας στους πίνακες αναπληρωτών πρέπει ν’ ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. 1. Παίρνετε κωδικούς Taxisnet από την Εφορία.
  2. 2. Μπαίνετε στη διαδικτυακή πύλη ΟΠΣΥΔ (ιστοσελίδα: http://opsyd.sch.gr )
  3. 3. Κάνετε εγγραφή νέου χρήστη ακολουθώντας τις οδηγίες.
  4. 4. Παίρνετε στο προσωπικό σας mail μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής.
  5. 5. Έρχεστε στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Έβρου με το Πτυχίο σας και την ταυτότητά σας για να γίνει η επικύρωση των στοιχείων σας.
  6. 6. Προχωράτε στην αίτηση για εγγραφή στους πίνακες αναπληρωτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πτυχίο θα πρέπει να αναγράφεται η ημεροχρονολογία ΚΤΗΣΗΣ και όχι μόνο ορκωμοσίας καθώς και ο βαθμός πτυχίου. Σε περίπτωση που δεν αναγράφονται τα ανωτέρω θα πρέπει να προσκομίσετε Βεβαίωση Κτήσης Πτυχίου από τη Σχολή σας.

πηγή: ΔΙΠΕ Έβρου

ΔΙΔΕ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥ
ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ
ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-
2019,ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
ΤΟΥΣ ΑΠΟ 13/04/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/04/2018.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ
ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/04/2018 ΚΑΙ ΩΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 π.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ 13:00 μ.μ.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-5224061

ΔΙΔΕ Γ ΑΘΗΝΑΣ

Για την ένταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών στους πίνακες αναπληρωτών/ωρομισθίων, η Δ/νση Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας, δέχεται δικαιολογητικά υποψηφίων που αφορούν :

  • Πρώτη καταχώριση στοιχείων
  • Επικαιροποίηση στοιχείων (για όσους δεν υπέβαλαν αίτηση από το σχολικό έτος 2012-2013 και εφεξής)
  • Τροποποίηση ήδη καταχωρισμένων στοιχείων (δύναται να αποσταλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: webmaster@cdseda.att.sch.gr),

από 13/4/2018 έως και 30/4/2018 , Δευτέρα έως Παρασκευή, από  08:00 έως 13:00.

ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρακαλούνται όσοι έχουν καταχωρήσει αίτηση για ένταξη στους πίνακες Αναπληρωτών/Ωρομίσθιων και επιθυμούν να καταθέσουν δικαιολογητικά, να προσέρχονται στον 1ο όροφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35, Πειραιάς)

από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4/18 μέχρι και ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/18 
και αποκλειστικά από 9:00 έως 13:00

Επισημαίνεται ότι ο φάκελος των δικαιολογητικών κάθε υποψηφίου ΔΕΝ θα γίνεται δεκτός, παρά μόνο αν είναι ΠΛΗΡΗΣ και περιέχει ΟΛΑ τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

ΔΙΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση αναπληρωτή ή/και ωρομίσθιου εκπαιδευτικού για το διδακτικό έτος 2018-2019 ότι μπορούν να βρουν την εγκύκλιο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.minedu.gov.gr/ypapegan/ypour-apof/33927-05-04-18anaplirotes-4

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων αναμένονται σύμφωνα με την παραπάνω εγκύκλιο να ξεκινήσουν από 13-4-2018 και να διαρκέσουν έως 30-4-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι –όσοι δεν έχουν ήδη- θα πρέπει να δημιουργήσουν κωδικούς πρόσβασης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.Υ.Δ.), όπου υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις  (https://opsyd.sch.gr/). Αρχικά θα μπουν με τον προσωπικό κωδικό τους του taxisnet, από όπου το Ο.Π.Σ.Υ.Δ. αντλεί τα προσωπικά τους στοιχεία, και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν κωδικό αποκλειστικά για το Ο.Π.Σ.Υ.Δ. σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαβάσουν την εγκύκλιο, καθώς είναι υπεύθυνοι για την ορθότητα και την πληρότητα των δικαιολογητικών που υποβάλουν, όπως και για την ορθή συμπλήρωση και καταχώρηση της αίτησής τους.

ΔΙΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλλουν δικαιολογητικά στα πλαίσια των εγκυκλίων αναπληρωτών θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία μας από 08:00 έως 13:00 μέχρι την ημέρα λήξης των αιτήσεων αναπληρωτών.

Επίσης θα πρέπει να προσκομίζουν σε ηλεκτρονική μορφή τα δικαιολογητικά που απαιτούνται έxοντας κάθε δικαιολογητικό σε ξεχωριστό αρχείο PDF.

ΔΙΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 13/04/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/04/2018.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (6oς όροφος)  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/04/2018 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 8.30-13.30

 

Σχόλιο: Ενδεχομένως και άλλες Διευθύνσεις να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις. Καλό είναι οι εκπαιδευτικοί να επισκέπτονται στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων για σχετικές ανακοινώσεις.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...