Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 18:11Άνοιξε το ΟΠΣΥΔ για τις αιτήσεις αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε:

9:25 πμ Απρίλιος 13th, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Άνοιξε το ΟΠΣΥΔ για τις αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ήδη όπως ενημερωθήκαμε εκπαιδευτικοί έχουν ξεκινήσει την αίτησή τους. Για τους παλιούς εκπαιδευτικούς η διαδικασία είναι απλή καθώς αυτό που καλούνται να δηλώσουν είναι το ενδιαφέρον τους για εργασία επιλέγοντας κλάδο και ειδικότητα ή ειδικότητες οπότε πρόκειται για διαδικασία λίγων λεπτών.

Το ΟΠΣΥΔ έχει σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του:

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠ.Π.Ε.Θ., βάσει όσων αναφέρονται στις ακόλουθες προσκλήσεις:

Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την Παρασκευή 13 Απριλίου έως και την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.

Επισημαίνεται ότι η επιλογή των περιοχών προτίμησης θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο, πλησιέστερα στην ημερομηνία έναρξης του διδακτικού έτους 2018-2019, κατόπιν έκδοσης νεότερης σχετικής υπουργικής απόφασης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Έκπτωση και για τα παιδιά των αναπληρωτών στις μετακινήσεις. Προσπάθεια για βελτίωση των συμβάσεων αναπληρωτών
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πολλαπλάσιες θέσεις για τη στελέχωση των Δομών αξιολόγησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών

Εντός των ημερών θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο που καταργεί την τιμωρητική ...

Μοιράσου!