Home / Featured / Ανάλυση σημείο προς σημείο της αίτησης αναπληρωτή και της εγγραφής στο ΟΠΣΥΔ

Ανάλυση σημείο προς σημείο της αίτησης αναπληρωτή και της εγγραφής στο ΟΠΣΥΔ

Δημοσιεύτηκε: 9:08 πμ Απρίλιος 10th, 2018  


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΠΣΥΔ

Την Μεγάλη Πέμπτη 5/4 και Μεγάλη Παρασκευή 6/4 το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε και επίσημα, αυτό που πρώτο το xenesglosses.eu είχε ανακοινώσει:

α/ Την εγκύκλιο (Υ.Α.) αναπληρωτών Γενικής και Ειδικής Αγωγής 2018-2019 και

β/ την εγκύκλιο αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.:

γ/ Την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων στο ΟΠΣΥΔ από 13/4 έως 30/4 για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής Αγωγής ΚΑΙ 16/4 έως 27/4 για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

Οι προθεσμίες είναι δεσμευτικές και δεν θα δοθεί παράταση.

Από τις Υπουργικές Αποφάσεις προέκυψαν σημεία προσοχής τα οποία αναλύσαμε ένα προς ένα.

Αν παρ’ όλα αυτά έχετε και άλλες απορίες παρακαλούμε να τις στείλετε στο contactxenesglosses@gmail.com προκειμένου να απαντηθούν και να βοηθήσουν και άλλους εκπαιδευτικούς.

 


 

13 Σχόλια

  1. Οσοι δουλεύουμε ως αναπληρωτές αυτό το σχολικό έτος θα επιλέξουμε ΝΑΙ στην καρτέλα «Δημοσιος υπάλληλος»;

    • Πέρσι βάζανε ΝΑΙ στις αιτήσεις διότι ακόμα δούλευαν οι αναπληρωτές σε δημόσια σχολεία και στην περίοδο δήλωσης περιοχών Αύγουστο είχε βγει διευκρίνηση να γυρίσει σε ΟΧΙ επειδή πλέον είχαν απολυθεί και ήταν όλοι σε ταμείο ανεργίας.

  2. Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για να το προσθέσω στον φάκελο μου;

  3. κ. Κυρικου, εχω μεταπτυχιακο Λευκωσιας μεταφρασμενο και επικυρωμενο απο δικηγορο που βεβαιωνει οτι εχει επαρκη γνωση της γλωσσας κλπ, καπου ομως αναφερθηκε οτι χρειαζεται και επικυρωση η μεταφραση από προξενικη αρχη Ή ΥΠΕΞ Ή σφαγιδα apostille !

    Γνωριζετε τι ισχυει?? ειμαι καλυμμενη με την μεταφραση/ επικυρωση δικηγορου μονο?

    ευχαριστω παρα πολυ

  4. Καλησπερα, ειμαι νεος αποφοιτος πε70, κανω πρωτη φορα αιτηση φετος. για να δημιουργησω λογαριασμο στον ΟΠΣΥΔ πρεπει να περιμενω την παρασκευη ή απο τωρα??
    ευχαριστω

  5. χρονια πολλα χριστος ανεστη………φετος ξανα στα μεταπτυχιακα εξωτερικου ζητανε το προγραμμα σπουδων (καθως και τον τιτλο ,αναλυτικη βαθμολογια)….περσι με διορθωτικη εγκυκλιο απεσυραν το αιτημα για το προγραμμα σπουδων,…………….φετος τι θα γινει γνωριζει κανεις

  6. Καλησπέρα! Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Μήπως γνωρίζει κάποιος την διαδικασία υποβολής αίτησης σε εκκλησιαστικά σχολεία;

  7. Στο πεδίο «Μεταβολές Στοιχείων» δεν υπάρχει επιλογή για σεμινάριο ειδικής αγωγής . Απλά κατατίθεται στη Διεύθυνση χωρίς αίτημα μεταβολής στοιχείων ή μήπως μπαίνει στο αίτημα στο πεδίο «στοιχεία πτυχίου»;

    • Για το σεμιναριο ειδικης. Αν το καταθετετε για πρωτη φορα οποτε κ μπαινετε στους επικουρικους πινακες ειδικης, πρεπει πρωτα να πατε στη Δνση εκπαιδευσης. Γιατι λεει στην εγκυκλιο οτι κατα την πρωτη καταχωριση ή επικαιροποιηση για ενταξη στην ΕΑΕ ειναι υποχρεωτικη η παρουσια δε Δνση Εκπαιδευσης για να περασει το δικαιολογητικο.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...