Home / Featured / TOEIC® Success – Tips & Tricks Webinar

TOEIC® Success – Tips & Tricks Webinar

Δημοσιεύτηκε: 10:48 μμ Μάρτιος 23rd, 2018  


Θέλεις σίγουρη επιτυχία για τις εξετάσεις σου στο TOEIC®? Παρακολούθησε το Webinar και μάθε όλα τα χρήσιμα Tips & Tricks που χρειάζεσαι!

 Join The Webinar

Γνωρίζουμε το Toeic? τι προσφέρει? σε ποιους απευθύνεται? που αναγνωρίζεται? πως βγαίνει η βαθμολογία? Σας δείχνουμε πως να υπολογίζετε μόνοι σας το score σας και πως γίνεται αντιστοίχιση στο ανάλογο επίπεδο.

Το πρώτο και βασικό βήμα είναι να καταλάβουμε την φιλοσοφία της εξέτασης. Αναλύουμε έναν-έναν τους τύπους ερωτήσεων σε listening, grammar, vocabulary, reading και εξηγούμε τι ζητάει η ερώτηση, πως σκεφτόμαστε, τι προσέχουμε και πως απαντάμε επιτυχώς.

Το δεύτερο βασικό βήμα είναι η σωστή προετοιμασία. Θα κάνουμε λοιπόν ένα «μίνι» μάθημα!

Επεξηγούμε αναλυτικά βασικά γραμματικά φαινόμενα που συναντάμε συνήθως στο TOEIC και δίνουμε χρήσιμο θεματικό λεξιλόγιο για να μελετήσετε. Σας καθοδηγούμε που να δώσετε βάση και τι να προσέξετε, ώστε να μην χαθείτε στον τεράστιο όγκο του διαθέσιμου εκπαιδευτικού υλικού.

Όλα είναι θέμα στρατηγικής! Συγκεντρώνουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σωστή προετοιμασία για την εξέταση, όπως επίσης και συμβουλές για την ώρα της εξέτασης (διαχείριση χρόνου, πως συμπληρώνω το answersheet,  τι κάνω αν κολλήσω κλπ.)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...