Τελευταία Νέα

Monday, 05/21/18, 11:49Θέσεις εργασίας για καθηγητές ξένων γλωσσών όλων των ειδικοτήτων

Δημοσιεύτηκε:

2:26 μμ Μάρτιος 11th, 2018

Ζητούνται Καθηγητές Ξένων Γλωσσών όλων των ειδικοτήτων από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Ekmathisi, για να στελεχώσουν υπηρεσία ιδιαιτέρων μαθημάτων σε όλη την Αττική.

Στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό οργανισμό ιδιαιτέρων μαθημάτων Ekmathisi προσλαμβάνουμε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που θα συνεργαστούν μαζί μας προσφέροντας ιδιαίτερα μαθήματα είτε στο χώρο των μαθητών σε ολόκληρη την Αττική, είτε από το χώρο τους κάνοντας on-line ιδιαίτερα μαθήματα.

Προσφέρουμε ικανοποιητικές αποδοχές, ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας και εξέλιξης στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, καθώς όλοι οι συνεργάτες μας είναι καθηγητές ξένων γλωσσών. Η επιλογή θα γίνει ύστερα από συνέντευξη.

Όσοι ενδιαφέρεστε για την περιοχή της Αττικής, στείλτε το βιογραφικό σας στο info@ekmathisi.edu.gr με θέμα Βιογραφικό Καθηγητή Αγγλικών / Γερμανικών κτλ.

Σας περιμένουμε όλους να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας του εκπαιδευτικού οργανισμού ξένων γλωσσών Ekmathisi.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Κατανομή οργανικών θέσεων ειδικοτήτων κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ07- Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ86 Πληροφορικής και ΠΕ91- Θεατρικής Αγωγής σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής στα ΕΠΑΛ ανά τάξη. Δείτε αναλυτικά

Σύμφωνα με την παρ. 9 της ενότητας Α του άρθρου 9 της ...

Μοιράσου!