Home / HEADER-NEWS / Προγραμματισμός δράσεων της ΔΟΕ για τις επόμενες κινητοποιήσεις

Προγραμματισμός δράσεων της ΔΟΕ για τις επόμενες κινητοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε: 8:39 μμ Μάρτιος 18th, 2018  


• Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής δράσης την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 (με 3ωρη στάση εργασίας από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος και των ΔΥΕΠ και 3ωρη από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα).

• Την ίδια ημέρα στη 1.30 μ. μ. πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο με στόχο τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει στο αίτημα του κλάδου για την άμεση πραγματοποίηση, από την επόμενη σχολική χρονιά 2018-19, όλων των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η εκπαίδευση και που έχουν εξαγγείλει κατά καιρούς οι υπουργοί της Κυβέρνησής του. Την ίδια ώρα πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα Βενιζέλου.

• Την πραγματοποίηση στο χρονικό διάστημα από 19 έως 28 Μαρτίου 2018 κύκλου Γενικών Συνελεύσεων στους Συλλόγους όλης της Χώρας με στόχο τη συσπείρωση των συναδέλφων και την ενδυνάμωση του αγώνα.

• Την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...